Δυο ονόματα που απασχολούν αρκετά συχνά το χώρο της μόδας ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της Puma “Do you”.

H Cara Delevingne υποδύεται και η Rihanna αναλαμβάνει να την σκηνοθετήσει. H σκηνοθεσία θα γίνει λίγο πριν η Rihanna φύγει για το Παρίσι όπου θα παρουσιάσει τη συλλογή της Fenty Puma Spring/Summer 2017 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού.

cara

cara-delevingne-puma-campaign-03-1200x0-c-default

Το μήνυμα που θέλει να περάσει το καινούργιο διαφημιστικό spot της Puma, σύμφωνα με δηλώσεις της Cara Delevigne, είναι να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι ανεξάρτητα από τα ελαττώματα του.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε και το τελικό αποτέλεσμα!

 

Δες επίσης: Must-buy: Τα sneakers από την συλλογή Fenty Puma by Rihanna!

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.