Κι ενώ κυκλοφορούν φήμες για την επαναφορά του Sex and the City στην μικρή οθόνη, η Sarah Jessica Parker έκανε μια δήλωση που μπορεί να μην αφορά τη σειρά, αλλά εμάς μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Δες εδώ τι ανακοίνωσε:

Μετά την επιτυχία που είχαν οι συλλογές παπουτσιών που σχεδίασε, αποφάσισε να κάνει ακόμη ένα βήμα στον χώρο της μόδας. Αυτή τη φόρα σχεδιάζοντας ρούχα και συγκεκριμένα παραλλαγές σε ένα από τα πιο iconic κομμάτια της μόδας.

Μέσα από τον λογαριασμό του Instagram της επέλεξε η αγαπημένη ηθοποιός –που υποδυόταν την Carrie Bradshaw- για να ανακοινώσει ότι αυτή τη σεζόν θα κυκλοφορήσει μια σειρά από LBD (Little Black Dresses).

Θα σχεδιάσει δηλαδή μικρά μαύρα φορέματα. H ίδια λοιπόν φορώντας midi little black dress που θυμίζει λίγο 50᾽ς και στριφογυρίζοντας έκανε την ανακοίνωση της.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε και τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής. Το πιθανότερο βέβαια είναι ότι η συλλογή θα είναι επιτυχημένη, πρώτο γιατί έχει την υπογραφή της Sarah Jessica Parker και δεύτερο γιατί ο χώρος της μόδας λατρεύει τα LBD!

sjp

“Ποτέ δεν είσαι υπερβολικά ή όχι αρκετά επίσημα ντυμένη με ένα Μικρό Μαύρο Φόρεμα” Karl Lagerfeld 

 

Δες επίσης: H Victoria Beckham ετοιμάζει κάτι καινούριο: Μια νέα συλλογή καλλυντικών!

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.