Η συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας των καταστημάτων Wallis εμπνέεται από δυτικές τάσεις. Έντονοι κόκκινοι και μονόχρωμοι τόνοι συνδυάζονται με chunky πλέξεις και η ιστορία φλερτάρει με μια περιπλανώμενη μοντέρνα καθημερινότητα. Κλειδί για τη δημιουργία αυτού του look είναι τα επίπεδα, ενώ τα δερμάτινα μπουφάν προσδίδουν στυλ στα blanket πανωφόρια με ζώνη.

Κόκκινα και μονόχρωμα γραφικά animal prints συνδυάζονται με δερμάτινα και λαμπερά μεταλλικά στοιχεία για να φτιάξουν ένα εμπνευσμένο Ziggy Stardust look. H φουτουριστική εκδοχή των 80ς, φέρνει φορέματα, διακοσμημένα με πούλια και κρόσια, αλλά και statement γούνινα μπουφάν για μοντέρνες… γαλαξιακές εμφανίσεις!

Το oυδέτερο στιλ είναι μια σικ τάση που εκπροσωπεί το στιλ. Hero prints και επίπεδα υφάσματος σε ουδέτερα και toffee χρώματα δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας.

Η τάση Άγρια Φύση αποτελείται από μια γκάμα χρωμάτων με μια επιλογή από στιλ. Θεματικές floral και τοπίων εμπνευσμένων από την Άγρια Φύση ταιριάζουν με animal prints, καρό στοιχεία και γούνα.

Η Νομαδική τάση εμπνέεται από την Δυτική θεματική. Πλούσιοι κόκκινοι και μονόχρωμοι τόνοι μπλέκονται με chunky πλεκτά και καρό στοιχεία για την σύγχρονη νομάδα.

Το Βασιλικό στιλ αποτελεί φόρο τιμής στην βασιλική τάση του Saint Laurent. Διακοσμητικές και ιστορικές λεπτομέρειες σε στρατιωτικά σακάκια συνοδεύουν τα πλεκτά.

Η τάση Αστερόσκονη αναμειγνύει έντονα animal prints σε κόκκινα και μονόχρωμα υφάσματα με το δέρμα και το μέταλλο, για ένα look εμπνευσμένο από τον Ziggy Stardust.