Στις 3 Νοεμβρίου η συλλογή των σχεδιαστών Carol Lim και Humberto Leon του γαλλικού οίκου Kenzo, για την αλυσίδα H&M θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Η&Μ. Όχι σε όλα βέβαια! Μόνο σε 250 καταστήματα σε όλο τον κόσμο θα έχουν την τιμή να έχουν αυτή τη συλλογή! Και μαντέψτε! Ένα από αυτά τα καταστήματα είναι και το νέο κατάστημα H&M που άνοιξε στην Κύπρο!

Μέχρι τότε ρίξε μια ματιά στο look book που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες μέρες και δες ποιο κομμάτι από τη συλλογή θα προσθέσεις στη wish list σου.

Το θέμα της συλλογής είναι η διαφορετικότητα. Γι’ αυτό όπως θα δείτε στο look book φωτογραφήθηκαν και άνθρωποι από διάφορους χώρους όπως η DJ Juliana Huxtable και η ακτιβίστρια Amy Sall.

Όσον αφορά τα σχέδια της κολεξιόν: electric χρωματισμοί, patterns και animal prints είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν και προδίδουν ότι πίσω από το σχεδιασμό κρύβεται το δίδυμο του οίκου Kenzo.

Δες τα όλα looks από τη συλλογή:

kenzo1kenzo2kenzo3kenzo4kenzo5kenzo6kenzo7

kenzo8kenzo9kenzo10kenzo12kenzo13kenzo14kenzo15kenzo16kenzo17kenzo18kenzo20kenzo21kenzo22kenzo23kenzo25kenzo26kenzo27kenzo28kenzo29

kenzo31kenzo32kenzo33kenzo34kenzo35kenzo37kenzo38kenzo39kenzo41kenzo42kenzo43

Μπορείς να βρεις όλη τη συλλογή εδώ!

Έχεις μέχρι τις 3 Νοεμβρίου για να αποφασίσει ποιο κομμάτι της συλλογής θα καταλήξει στην ντουλάπα σου!

 

Δες επίσης: Τα highlights από τη χθεσινή βραδιά στο VIP party του H&M!

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.