Το κατάστημα Women’Secret στην Λεωφόρο Σταυρού Λευκωσίας γιορτάζει ένα χρόνο γενεθλίων και χαρίζει ένα μοναδικό ταξίδι στην Μαδρίτη για δύο άτομα, σε ένα τυχερό, αρκεί να είστε μέλος Unique, του μεγαλύτερου προγράμματος επιβράβευσης στην Κύπρο!

Από 5 μέχρι 22 Δεκεμβρίου με αγορές 30€ και άνω σε μια απόδειξη από την Women’Secret – που θα βρείτε στην Λεωφόρο Σταυρού Λευκωσίας, Debenhams στο The Mall of Cyprus, Mall of Engomi, Olympia, Korivos και Zenon – έχετε τη δυνατότητα να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα ταξίδι για δύο άτομα στην Μαδρίτη*!

Και είναι πολύ απλό! Απλά κάνετε τις αγορές σας και χρησιμοποιώντας τον αριθμό σας UNIQUE by Ermes θα μπείτε στην κλήρωση αυτόματα! Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στις 27/12!

Η Women’Secret είναι μέλος του Tendam Group, του 5ου μεγαλύτερου οργανισμού σε είδη ρουχισμού. Η μάρκα δημιουργήθηκε το 1993 και το πρώτο κατάστημα άνοιξε στο κέντρο της Μαδρίτης στην Ισπανία. Η επιτυχία της στον κόσμο του λιανικού εμπορίου ήταν ασταμάτητη και έτσι το 2001 ξεκίνησε τη στρατηγική της για επέκταση σε άλλες χώρες. Σήμερα η Women’Secret έχει πάνω από 700 καταστήματα σε περισσότερες από 75 χώρες.

Στα Women’ Secret θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν διάφορες ανάγκες: Από μια ποικιλία εσωρούχων, σε βασικούς και μοντέρνους σχεδιασμούς, μια τεράστια συλλογή από πυτζάμες με συνοδευτικά αξεσουάρ, άνετη ενδυμασία για το σπίτι και όλα αυτά ποιοτικά κατασκευασμένα, σε διαφορετικά μοτίβα, χρώματα, ακολουθώντας την τελευταία τάση της μόδας.

Η Women’ Secret είναι σχεδιασμένη για γυναίκες δυναμικές, θηλυκές, καινοτόμες, δραστήριες, αισθησιακές που για αυτές η ηλικία δεν παίζει ρόλο, όσο το να αισθάνονται όμορφες, άνετες και sexy.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο: www.unique-ermes.com.cy
*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις: https://members.unique-ermes.com.cy/go/womens-secret-madrid/index.html
If you enjoy writing articles, taking pictures, covering events, contact us and you can become the next SpotLighter!