Αυτό και αν είναι είδηση! Εδώ και 20 μέρες περίπου το Instagram ανακοίνωσε ότι θα διαγράψει όλους τους αγορασμένους followers. Είναι γνωστό σε όλους μας ότι υπάρχουν αρκετά applications τα οποία μπορείς να πληρώσεις -και πολύ καλά μάλιστα- και να σου “προμηθεύσουν” χιλιάδες followers και χιλιάδες likes στις φωτογραφίες σου.

Πλέον όμως το Instagram θέλει να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό. Έτσι, για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση θα δημιουργήσει μια νέα λειτουρία που θα “ανιχνεύει” τέτοιου είδους ενέργειες. Ο λόγος που θα γίνει αυτό;

http://www.buyfollowers4cheap.com

Μάθε τα όλα πιο κάτω:

Αυτό θα συμβεί επειδή όπως αναφέρουν: “Κάθε μέρα, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Instagram για να αποκτήσουν πραγματικές εμπειρίες, με πραγματικές αλληλεπιδράσεις. Γι’ αυτό είναι δική μας ευθύνη να διασφαλίσουμε ότι αυτές οι εμπειρίες δεν θα αλλοιωθούν από οποιαδήποτε μη εγκεκριμένη εφαρμογή.

Από σήμερα, θα ξεκινήσουμε την κατάργηση των ψεύτικων likes, follows και comments από τα accounts που χρησιμοποιούσαν εφαρμογές για να αυξήσουν τη δημοτικότητά τους.”

Shutterstock

Είναι σίγουρο πως “θα πέσουν οι μάσκες” όταν γίνει αυτή η αλλαγή στο Instagram. Οι πλείστοι που χρησιμοποιούν το Instagram σε Κύπρο και εξωτερικό, δεν έχουν όσους followers δείχνει το προφίλ τους.

Με την διαγραφή των followers τους από το Instagram, θα κάνουν κακό στον εαυτό τους, αφού πολλά είναι τα brands που εδώ και καιρό τους εμπιστεύονται για να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Με αυτή την αλλαγή στο Instagram, θα φανεί ποιοι είναι οι πραγματικοί influencers και ποιοι όχι!

Αυτό που θα κάνει από τώρα και στο εξής το Instagram: Θα στέλνει “προειδοποιητικό” μήνυμα στον κάθε χρήστη και θα του αναφέρει ότι διαγράφηκαν τα ψεύτικα likes και followers του. Αν όμως οι χρήστες δε συμμορφωθούν θα υπάρχει προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού τους.

Ποιοι λες να έχουν αγορασμένους followers;
Θα το μάθουμε πολύ σύντομα!