Το καινούριo βίντεο του οίκου Kenzo που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες!

Στη σκηνοθεσία ο Spike Jones, στον πρωταγωνιστικό ρόλο η χορεύτρια- ηθοποιός Margaret Qualley και στη μουσική οι δύο γνωστοί djs, Sam Spiegel & Ape Drums!

Αυτά ήταν τα «συστατικά» που έκαναν το καινούριο βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Kenzo viral.

Το βίντεο αν και αφορά το καινούριο άρωμα του γαλλικού οίκου δε θυμίζει σε τίποτα διαφημιστική καμπάνια αρώματος. Η ιστορία ξεκινάει στο Lincolkn Center της Νέας Υόρκης όπου μια κοπέλα παρακολουθεί μια απονομή και ενώ όλα κυλούν ήρεμα κάτι θα αλλάξει εντελώς την συμπεριφορά της κοπέλας…

Τελικά, παρά την αλλόκοτη συμπεριφορά της θα καταφέρει να εισέλθει στον λουλουδένιο KENZO WORLD! 

 

Δείτε επίσης: Τα πρώτα σχέδια από τη συλλογή Kenzo X Η&Μ είναι γεγονός!

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.