Σε μια μοναδική ατμόσφαιρα που μύριζε κυπριακά βότανα και λουλούδια της Κύπρου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το επίσημο λανσάρισμα του brand Kypwell στην Κύπρο, αλλά και η παρουσίαση του ολιστικού κέντρου ευεξίας Kypwell Club στη Λεμεσό.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των media, φίλοι και συνεργάτες της Kypwell από την Κύπρο και το εξωτερικό καθώς και άνθρωποι από διάφορους φορείς.

Οι ιδρύτριες της Kypwell, Έλενα Ελράη και Inna Orlova, στη σύντομη ομιλία τους ανέφεραν πόσο περήφανες αισθάνονται που ένα κυπριακό brand κατάφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να ξεχωρίσει και να βραβευτεί ακόμα και στο εξωτερικό, ενώ έδωσαν την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν να δουλεύουν με το ίδιο πάθος, με απεριόριστο σεβασμό στη φύση και την κυπριακή γη, παρουσιάζοντας κορυφαία προϊόντα ευεξίας όπως καλλυντικά για το πρόσωπο και το σώμα, τσάγια από βότανα, αλλά και ένα χώρο στον οποίο ο καθένας μπορεί να καλλιεργήσει την αρμονία του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος.

Inna Orlova, Έλενα Ελράη
Olesia Nikitina, Andrey Nikitin
Μαρία Παναγιώτου, Φλωρεντία Χαραλάμπους, Σωκράτης Ρωσσίδης, Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου
Ιζαμπέλα Χριστοδούλου
Margarita Doroshevich, Ξένια Παναγίδη
Eric Στυλιανού, Kertu Στυλιανού
Κάλια Ελευθερίου
Tommys Χρυσοστόμου, Κωνσταντίνος Μαυρόπετρος, Νάκης Αντωνίου

Το event διοργάνωσε η Cal Creative Communication.

Βρείτε το Kypwell Club στη Λεμεσό (οδός Ατρειδών 10, Γερμασόγεια) και τα μοναδικά προϊόντα της Kypwell στον ίδιο χώρο, σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και ηλεκτρονικά, στη σελίδα https://kypwell.com/. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 25 105585.