Ποια άλλη Ελληνίδα εκτός από τη Δούκισσα Νομικού θα μπορούσε να λάβει μέρος σε ένα τόσο φαντασμαγορικό show; Λίγες μέρες πριν ανακοίνωσε ότι στις 30 Σεπτεμβρίου θα περπατήσει στο Paris Fashion Week πάνω στον ποταμό Σηκουάνα!

Αυτό και αν είναι wow! Συγκεκριμένα θα περπατήσει στο Le Défilé L’Oréal Paris show, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε ένα custom-made catwalk μήκους 60 μέτρων. Αυτή είναι μια once-off πλωτή κατασκευή που δεν έχει ξανά γίνει. Δηλαδή τα μοντέλα θα περπατούν πάνω στο νερό!

Μάθε περισσότερα πιο κάτω: 

Κατά τη διάρκεια του show, εννοείται ότι θα σταματήσει η κυκλοφορία του Σηκουάνα. Η κατασκευή θα είναι ορατή σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο από τις όχθες του ποταμού.

Υπάρχει ανοικτή πρόσκληση στον κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει το show. Αναμένεται να έρθουν 200,000 άτομα εκείνη την ημέρα στις όχθες του ποταμού.

An artistic render of the grand fashion spectacle that L’Oreal Paris will mount for Paris Fashion Week this September.PHOTO COURTESY OF L’OREAL PARIS

Διάφορα top μοντέλα θα παρευρεθούν στο show και θα “περπατήσουν” πάνω στο νερό! Κάποια από αυτά είναι: Bianca Balti, Sonam Kapoor, Doutzen Kroes, Eva Longoria και Andie McDowell.

Τα μοντέλα θα φορέσουν δημιουργίες 12 διαφορετικών διάσημων σχεδιαστών, και κοσμήματα από τον διάσημο οίκο Chopard. 

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει η Δούκισσα Νομικού, η οποία μετά την επίσημη ανακοίνωση για τη συμμετοχή της στο Le Défilé L’ Oréal Paris, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, όπου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της λέγοντας πως αυτό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. 

Εμείς πάντως ανυπομονούμε για τις 30 του Σεπτέμβρη! Εσύ;