Μπορεί ακόμη να μην είναι διαθέσιμα στα δικά μας μαγαζιά εδώ στην Κύπρο, παρόλα αυτά στο εξωτερικό έχουν ήδη γίνει must-have τα sneakers με την υπογραφή της Rihannas!

Από την μέρα που η συλλογή Fenty Puma by Rihanna παρουσιάστηκε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, η Rihanna απέσπασε πολλά θετικά σχόλια από τους fashion editors.

Και όπως ήταν αναμενόμενο τα κομμάτια της συλλογής έγιναν sold out από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας τους.

33c4qoi

1459220479979RIHANNA-X-PUMA-FENTY-TRAINER-522

Η Gigi Hadid και η Jessica Alba έχουν ήδη φορέσει τα sneakers με την υπογραφή της Rihannas.

Ελπίζουμε να έρθουν σύντομα και στην Κύπρο!

 

Δες επίσης: Θα τολμούσες να φορέσεις τα γυαλιά ηλίου που σχεδίασε η Rihanna;

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.