Το Florentia Makeup Workshop σε συνεργασία με τον γνωστό Κύπριο σχεδιαστή Ανδρέα Ζαννετίδη, ενώνουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις και μέσα από ένα ξεχωριστό event ομορφιάς ενισχύουν το Rhea Foundation.

Η προσφορά του Rhea Foundation, του οποίου στόχος είναι η προσφορά σε οικογένειες και παιδιά σε όλο τον κόσμο, τόσο σε εκπαίδευση όσο και σε φαγητό, νερό και στέγη, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Ανδρέα Ζαννετίδη, ο οποίος δημιούργησε το δικό του βραχιολάκι.

Το event θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου 2018 από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 στους χώρους του Florentia Makeup Artist Workshop όπου τα βραχιολάκια του Ανδρέα Ζαννετίδη, οι οικολογικές τσαντούλες του 9χρονου Αντώνη Πισσαρίδη καθώς και άλλα αντικείμενα θα διατίθενται προς πώληση. Επίσης υπηρεσίες μακιγιάζ θα προσφέρονται σε ειδικές τιμές εκείνη την ημέρα.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Rhea Foundation για την υδροδότηση της κοινότητας της Τανζανίας. Αυτός είναι άλλωστε ο επόμενος στόχος του Rhea Foundation μετά από την αποπεράτωση σχολείου για τα παιδιά της φυλής Μασσάϊ.

Αγοράζοντας τόσο το βραχιολάκι όσο και τα άλλα αντικείμενα που θα διατίθενται προς πώληση, στηρίζουμε το όραμα του Rhea Foundation συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο αύριο για όλα τα παιδιά του κόσμου!

Την προσπάθεια στηρίζουν: Florentia Make Up Artist Workshop, Cal Creative Communication, AZ Andreas Zannetides, Impophar, Αθηναϊκή Γωνία, Mindy, Print Factory, Spectrum Studio, Levart, Appetit, EyeSpot, Sugar&Spice, Bianco.

Για πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 97878267 και 22251071.