Όλοι ξέρουμε ότι ο μικρός γιος του David και της Victoria Beckham έχει ποζάρει σε καμπάνια του οίκου Burberry. Από την άλλη, ο μεγαλύτερος γιος τους -Brooklyn- ανέλαβε τώρα καθήκοντα φωτογράφου για τον ίδιο οίκο.

Ο 17χρονος Brooklyn Beckham λοιπόν, είναι ο φωτογράφος της καινούριας καμπάνιας του οίκου Burberry για το άρωμα Brit.

landscape-1454185723-brooklyn-beckham-on-set-at-the-live-instagram-shoot-for-burberry-brit-fragrances-001

Αν και πολλοί αμφισβητούν το ταλέντο του στην φωτογραφία, αυτή δεν είναι η πρώτη φόρα που ο Brooklyn παίρνει την κάμερα στα χεριά του για χάρη του οίκου Burberry.

Η πρώτη επίσημη συνεργασία του με τον οίκο έγινε τον Ιανουάριο. Η καμπάνια αυτή κυκλοφόρησε μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αντιθέτως, η καμπάνια Brit δημοσιοποιήθηκε σε όλα τα ΜΜΕ πριν λίγες μέρες.

Brit2

Brit

Σχεδόν όλη η οικογένεια Beckham, εκτός της μικρής Harper, έχει μπει πλέον στο κόσμο της μόδας.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο θρυλικός street style φωτογράφος των New York Times

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.