Όλο και σε κάποιο Instagram story, από αυτό τον χλιδάτο, παραμυθένιο γάμο, θα έπεσε το μάτι σου τις τελευταίες μέρες! Η Άννα Μαρία Βασιλειάδου και ο Γιώργος Μαρκίδης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η διάρκεια του γάμου, όσο και οι καλεσμένοι, ο τραγουδιστής έκπληξη, η διακόσμηση και όχι μόνο, είναι αυτά που έκαναν τον γάμο να ξεχωρίσει και σίγουρα να συζητιέται για πολύ καιρό ακόμα!

Μπορεί να θεωρηθεί ως ο γάμος της χρονιάς (και της φετινής και της περσινής και της επόμενης δεκαετίας)!

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον γάμο:

1Το τριήμερο γλέντι

Ο γάμος ξεκίνησε την Πέμπτη 6/9 και ολοκληρώθηκε στις 9/9. Ξεκίνησε με pre-wedding party στο Όμοδος σε πολύ παραδοσιακούς ρυθμούς.

Ο γαμπρός φορούσε παραδοσιακή στολή και τήρησαν όλα τα έθιμα. Πολύ συγκινητική ήταν η στιγμή όπου χόρεψαν “Το γιασεμί στην πόρτα σου”.

Το Σάββατο έγινε το πάρτυ σε πιο κλειστό κύκλο. Ενώ την Κυριακή το party συνέχισε με περισσότερο κόσμο από το φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του ζευγαριού!

2Καλεσμένος ο Σάκης Ρουβάς

Και όμως καλεσμένος στον γάμο ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Ξεκίνησε το after party του γάμου όπου κατέβηκαν από τη σκηνή δύο χορεύτριες και ακολούθησε ο απόλυτος σταρ, Σάκης Ρουβάς!

Όσοι καλεσμένοι δεν ήξεραν ότι θα έρθει ο Σάκης στον γάμο, εννοείται ότι έμειναν έκπληκτοι! Το show ήταν τέλειο, γι΄ αυτό και χόρευαν μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

3Νυφικά

Η Άννα Μαρία Βασιλειάδου έκλεψε τις εντυπώσεις με τα νυφικά που επέλεξε να φορέσει και τις 3 μέρες.

Την πρώτη μέρα στο pre-wedding party τους φόρεσε νυφική δημιουργία Elie Saab και είχε πέπλο στα μαλλιά, που έκαναν την εμφάνιση πιο παραδοσιακή.

Τη δεύτερη μέρα του γάμου, στις 8 Σεπτεμβρίου η νύφη επέλεξε ξανά τον οίκο Elie Saab για το νυφικό της.

Ακολούθως στο after party με τον Σάκη Ρουβά, η Άννα Μαρία φόρεσε ένα mini φόρεμα δημιουργίας της Anice που είναι και φίλες, για να μπορεί άνετα να διασκεδάζει όλο το βράδυ!

Την τρίτη μέρα του γάμου, επέλεξε να φορέσει νυφικό του οίκου Dolce & Gabbana και μάζεψε τα μαλλιά της πάνω.

4Στέφανα

Τα στέφανα του ζευγαριού ήταν φτιαγμένα από χρυσό και πολίτυμους λίθους. Στο πίσω μέρος των στεφάνων ήταν χαραγμένα τα ονόματα τους, η ημερομηνία του του γάμου τους και η φράση “Στέφεται ο δούλος του Θεού Γεώργιος τη δούλη του Θεού Άννα Μαρία”.

Τα στέφανα έμοιαζαν περισσότερο με κορώνες, άλλωστε αυτό ο γάμος δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από ένα βασιλικό γάμο!

5Χώρος – Οργάνωση γάμου

Ο χώρος όπου έγινε ο γάμος ήταν στο οινοποιείο “Οίνου γη” στο Όμοδος. Η ομορφιά του χώρου ήταν εξαίσια, ενώ η διακόσμηση έκλεψε τις εντυπώσεις.

Τη διακόσμηση ανάλαβε η εταιρία Fresh Events κάνοντας το χώρο μαγικό μ’ αποτέλεσμα το ζευγάρι να ζήσει τον παραμυθένιο γάμο που ονειρευόταν!

Ευχόμαστε στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτό και να έχουν μια εξίσου παραμυθένια ζωή!