Ο Olivier Rousteing κάθε φόρα που παρουσιάζει καινούρια κολεξιόν μας κάνει να θέλουμε να ντυθούμε με ρούχα Balmain. Τώρα έκτος από το να θέλουμε τα ρούχα του γαλλικού οίκου στην ντουλάπα μας, θα θέλουμε να βάλουμε Balmain και στο μπάνιο μας.

Ο γαλλικός οίκος κυκλοφόρησε προϊόντα μαλλιών, τα όποια συμφώνα με τις κριτικές των Beauty Editors σου δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο ακριβότερο hair salon του Παρισιού.

balmain

Κι αν αναρωτιέσαι τι κοστίζει λιγότερο: ένα ρούχο Balmain ή ένα προϊόν μαλλιών; Να είσαι σίγουρη πως είναι το δεύτερο!

 

Δες επίσης: Προϊόν της εβδομάδας: Θεραπευτική μάσκα μαλλιών

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.