Μπορεί οι περισσότεροι οίκοι μόδας να στηρίζουν τα έσοδά τους στις πωλήσεις αρωμάτων, ο γαλλικός οίκος όμως Louis Vuitton εδώ και 70 χρόνια δεν έχει λανσάρει στην αγορά ούτε κι ένα μπουκαλάκι αρώματος.

Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει! Ο γνωστός οίκος μόδας έχει αποταθεί ήδη στον αρωματοποιό Jacques Cavallier Belletrud ο οποίος θα δημιουργήσει το άρωμα LV που θα κυκλοφορήσει στην αγορά την 1η Σεπτεμβρίου.


Louis Vuitton

gallery-1470934768-hbz-lea-louis-fragrance-04 (1)Με την μακρόχρονη ιστορία της Γαλλίας  στα αρώματα, το πιθανότερο είναι πως το άρωμα Louis Vuitton θα μυρίζει υπέροχα!

 

Σου αρέσει να διαβάζεις και να ασχολείσαι με θέματα μόδας; Θες να γράψεις κι εσύ τις δικές σου προτάσεις και συμβουλές; Κάνε αίτηση στο Internship του StudentLife Trends για μια μοναδική εμπειρία!

fashion bloggers

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.