Ξεπερνώντας τα ταμπού που θέλουν μόνο γυναίκες να πρωταγωνιστούν στις διαφημίσεις καλλυντικών, η Maybelline προσέλαβε για πρώτη φόρα έναν άντρα για να πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια νέας μασκαράς.

Ο λόγος για τον Manny Gutierrez, ο οποίος έχει γίνει πολύ γνωστός στα social media εξαιτίας των make up tutorials που ανεβάζει στο YouTube. Μετρώντας 3 εκατομμύρια followers στο Instagram (mannymua733) και περίπου 2.2 στο YouTube (channel: Manny Mua), o Manny Gutierrez θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους influencers στο χώρο της ομορφιάς. Έτσι λοιπόν μαζί με την blogger Shayla, επιλέχθηκαν ως πρωταγωνιστές για την  καμπάνια της νέας μάσκαρας The Colossal  Big Shot Mascara.

Η διαφήμιση της Maybelline: 

manny-shayla-1b

Η Maybelline είναι η δεύτερη εταιρεία καλλυντικών που επιλέγει άντρα για την διαφημιστική της  καμπάνια, τον περασμένο Οκτώβριο η εταιρεία CoverGirl επέλεξε τον μόλις 17 χρόνων James Charles για την καμπάνια της.

Κι όπως δείχνουν τα πράγματα κατάφερε να κάνει κι άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της αλλάζοντας τα μέχρι πρότινως δεδομένα που είχαμε για τον χώρο της ομορφιάς.

Έτσι ο Manny Gutierrez με το σλογκάν ” lash like a boss”, προκάλει οποιοδήποτε ανεξαρτήτως φύλου να δοκιμάσει το νέο προϊόν της Maybelline!

 


Διάβασε επίσης: Η αγαπημένη μάσκαρα των make-up artists σε απίστευτα οικονομική τιμή!

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.