Η Rihanna με τη νέα της συλλογή Savage x Fenty αποδεικνύει πως δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει!

Είναι γνωστό πως η bad garl Riri είχε δημιουργήσει μέχρι τώρα, με μεγάλη επιτυχία, την δική της συλλογή προϊόντων ομορφιάς Fenty Beauty. Τώρα παρουσιάζει την νέα της συλλογή που αποτελείται από εσώρουχα και ονομάζεται Savage x Fenty .

Μάθε περισσότερα:

Instagram @badgalriri
Instagram @savagexfenty

Μέσα από τη νέα της δημιουργία, την συλλογή εσωρούχων, προσπαθεί να αναδείξει τη πιο sexy και θηλυκή πλευρά κάθε γυναίκας!

Η συλλογή αποτελείται από bras, undies και lingerie και είναι φτιαγμένα για κάθε γυναικείο σωματότυπο μιας και μπορείς να τα βρεις σε curvy, skinny ή fit γραμμή.

Instagram @savagexfenty
Instagram @savagexfenty

Είναι αναμφισβήτητο ότι η αγαπημένη μας Riri γράφει τη δική της πορεία στο χώρο της μόδας κι αυτό μας αρέσει! Μπορείς να βρεις τη συλλογή Savage x Fenty εδώ.

Εσύ θα δοκιμάσεις τη πρώτη συλλογή εσωρούχων της Rihanna;

Δες επίσης: Bodytalk: Train for Pleasure!

Αυθόρμητη, ντροπαλή και ευαίσθητη. Αυτά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά με τα οποία θα μπορούσα να περιγράψω τον εαυτό μου. Κάποιος άλλος για μένα μπορεί να πει πως είμαι τρελή και η ψυχή της παρέας αν και δεν ανοίγομαι εύκολα. Κάτι που μπορώ να πω αναμφισβήτητα για μένα είναι ότι έχω την καλλιτεχνική φλέβα μέσα μου. Αγαπώ την μουσική και την μόδα, αλλά και τον σχεδιασμό ρούχων. Ο καλλιτεχνικός κόσμος μπήκε σε ηλικία 4 ετών στην ζωή μου, όταν ανακάλυψα πως μπορώ να τραγουδώ. Σπουδάζω στην πανέμορφη Λεμεσό και πλησιάζω στα 19! Τώρα; Προσπαθώ να αποκτήσω και το ταλέντο του αρθρογράφου.