Τα πρώτα σχέδια από την πολυαναμενόμενη συνεργασία Kenzo X H&M είδαν επιτέλους το φως της δημοσιότητας και είναι ακριβώς όπως τα περιμέναμε!

Οι σχεδιαστές Carol Lim και Humberto Leon ξαναζωντάνεψαν ένα παλιό σχέδιο του οίκου: τις ρίγες του τίγρη. Έτσι λοιπόν, πολύχρωμη και με prints θα είναι η συλλογή από τη συνεργασία του γαλλικού οίκου Kenzo με την σουηδική αλυσίδα καταστημάτων H&M.

Kenzo2Kenzo1Kenzo3

Αναμένουμε μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, όταν η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα H&M!

 

Δες επίσης: Νέα συνεργασία του Olivier Rousteing με Nike, αλλά και Cristiano Ronaldo!

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.