Η Alexandra Van Houtte, απόφοιτη του London College of Fashion, ξεκίνησε να δουλεύει ως βοηθός στυλίστρια. Όπως όλοι όσοι εργάζονται στον χώρο της μόδας γνωρίζουν, το styling απαιτεί ώρες έρευνας.

“Ως βοηθός πέρασα πολλές ώρες ψάχνοντας για floral dresses ή λευκά πουκάμισα. Σκέφτηκα λοιπόν ότι πρέπει να υπάρχει ένας πιο εύκολος τρόπος να γίνεται η έρευνα και πάνω απ’ όλα πιο γρήγορος” , ανέφερε σε δηλώσεις της η Alexandra.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να δημιουργήσει το Tagwalk μια fashion μηχανή αναζήτησης η οποία λειτουργεί περίπου όπως και το google. Μπορείς να γράψεις τις λέξεις κλειδιά, να επιλέξεις trends, σχεδιαστές και να εμφανιστούν τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τα κριτήρια αναζήτησης σου.

tagwalk

Και κάπου εδώ το google πέφτει απο την πρώτη θέση,
κι έρχεται πλέον δεύτερο για όλες εμάς που αγαπάμε τη μόδα!

 

Δείτε επίσης: Κατέβασε τα πιο fashionable emojis στο κινητό σου!

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.