Τι συναρπαστικό συμβαίνει το καλοκαίρι; Οι incredible εκπτώσεις, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει στο Nicosia Mall! Tα αγαπημένα σου brands κάνουν το πιο δροσερό πάρτι τιμών και σε περιμένουν.

Μόδα, αξεσουάρ, αθλητικά και ταξιδιωτικά είδη, gadgets κι ό,τι άλλο θα κάνει το καλοκαίρι σου άνετο, χαλαρό, αξέχαστο, θα το βρεις στον μεγαλύτερο προορισμό αγορών. Με τον μεγαλύτερο αριθμό καταστημάτων κάτω από την ίδια στέγη, η εμπειρία αγορών στο Nicosia Mall είναι μοναδική και φτιαγμένη στα μέτρα σας, ενώ ενισχύεται με την παρουσία brands που βρίσκονται κατά αποκλειστικότητα εκεί.

Απόλαυσε λοιπόν άνετα τα ψώνια σου με υπηρεσίες όπως το Smart Parking, κάνε τη βόλτα σου στους δροσερούς διαδρόμους του Nicosia Mall, δοκίμασε απίθανες γεύσεις, διασκέδασε στον υπερσύγχρονο κινηματογράφο και άφησε όλα αυτά που σου προσφέρει το Nicosia Mall να σε συνεπάρουν, 7 μέρες την εβδομάδα!

Και μην ξεχάσεις να φέρεις τα παιδιά. Από τις 8 Ιουλίου μέχρι τις 11 Αυγούστου διασκεδάζουμε, φτιάχνοντας κατασκευές με Lego και μαθαίνοντας ρομποτική!

Ενημερώσου για τις προσφορές στην ιστοσελίδα του Nicosia Mall https://www.nicosiamall.com/whats-happening και ανακάλυψε όλα τα καταστήματα εδώ.

Nicosia Mall.
The Incredible Sale, around the corner