Το brand Armani Exchange συνεχίζει την ανάπτυξή του στον τομέα των λιανικών πωλήσεων ανοίγοντας το 2ο καινούργιο κατάστημα στην Κύπρο στην πόλη της Λεμεσού, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 359, στο World Trade Center,στη Νεάπολη.

Στο συνολικά 265 τετραγωνικά μέτρα νέο κατάστημα με θέα το γαλάζιο της Μεσογείου, πρωταγωνιστεί το ανανεωμένο concept του Armani Exchange. Στα πλαίσια του επαναλανσαρίσματος της μάρκας, οι σιδηροκατασκευές, το πεπαλαιωμένο ξύλο και το μπετόν έχουν σαφείς αναφορές στο βιομηχανικό σχεδιασμό και διάκοσμο μιας νεανικής και δυναμικής Νέας Υόρκης.

Οι φωτιζόμενες κατασκευές με τα Α|X λογότυπα στο εσωτερικό του καταστήματος, καθώς επίσης και οι μεταλλικές κατασκευές, τα βιομηχανικά πατώματα και οι τσιμεντένιοι τοίχοι δημιουργούν ένα χώρο δυναμικό που προκαλεί τις αισθήσεις.

Το Armani Exchange έχει ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό της Λεμεσού παρουσιάζοντας τη συλλογή Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018.

Η αντρική χειμερινή συλλογή A|X Armani Exchange παραμένει πιστή στην νεανική και Urban ιδεολογία της μάρκας. Ρούχα και αξεσουάρ έχουν γίνει customised με σχεδιαστικές λεπτομέρειες από patches και studs.

Eπίσης τα camouflage και γεωμετρικά σχέδια, τα digital και εμπνευσμένα από graffiti prints ολοκληρώνουν το ύφος της ανδρικής συλλογής. Το Αμερικάνικο κολεγιακό look κάνει επίσης την εμφάνισή του με bomber σακάκια, cargo παντελόνια αλλά και hoodies – δηλώνοντας ως τα αυθεντικά must haves της σεζόν.

Δυναμική αλλά και γεμάτη προσωπικότητα, η γυναικεία συλλογή του A|X Armani Exchange για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2018 είναι εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 80’. Παρουσιάζει ιδιαίτερα υφάσματα, αλλά και σχήματα με κυρίαρχη την τεχνική του colour blocking.

Η συλλογή αποτελείται από κοντά φορέματα με ιδιαίτερα κοψίματα αλλά και με androgynous λεπτομέρειες, τα οποία συνδυάζονται με ψηλές μπότες είτε ankle boots σε μεταλλικές αποχρώσεις. Η A|X γυναίκα εκφράζει τη θηλυκότητά της μέσα από ένα παιχνιδιάρικο και fun ύφος.

Εσύ πότε θα επισκεφτείς το νέο κατάστημα του Armani Exchange;