Με το hashtag #beatifuleyewear οι δύο εταιρείες σηματοδότησαν την παρουσία τους διοργανώνοντας ένα άκρως επιτυχημένο cocktail party για τους συνεργάτες οπτικούς απ’ όλη την Κύπρο, αλλά και εκπροσώπους από το χώρο της μόδας, του lifestyle και των media.

To απόγευμα της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου, το Columbia Beach στη Λεμεσό αποτέλεσε σημείο συνάντησης stylish ανθρώπων από το χώρο της μόδας, οπτικών απ’ όλες τις πόλεις, αλλά και των ΜΜΕ. Στον ατμοσφαιρικό χώρο του bar παρουσιάστηκαν μοντέλα από τις νέες συλλογές των κορυφαίων brands που εκπροσωπεί η Συκαράς για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019, φέρνοντας τις διεθνείς τάσεις στην καρδιά του νησιού. Και όλα αυτά υπό τους ήχους της Trio Frisson Jazz Band.

Όπως τόνισε ο κ. Πάνος Συκαράς, CEO: “Παρά το μικρό της μέγεθος η Κύπρος είναι μια προηγμένη αγορά με απαιτητικούς ανθρώπους: καταναλωτές και επαγγελματίες. Γι’ αυτό και έχει σημασία η παρουσία μας εδώ. Γιατί έχουμε τα brands που μπορούν να την καλύψουν. Σκοπός μας είναι να δίνουμε προϊόντα ποιότητας που βρίσκονται στην κορυφή των trends της μόδας. Και βεβαίως να είναι value for money. Διότι απευθυνόμαστε σε καταναλωτές που ξέρουν να διακρίνουν την αξία τους. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη τους για πολλές εναλλακτικές προτάσεις που να ανταποκρίνονται στο προσωπικό τους lifestyle”.

Οι εμφανίσεις των μοντέλων ολοκληρώθηκαν με τις όμορφες δημιουργίες της σχεδιάστριας SOPHIAK.

Πάνος και ο Άγγελος Συκαράς και ο Άρης Παρασίδης
Ο Νικόλας Παπαντωνίου και η Έλενα Αποστόλου
Η Τζώρτζια Παναγή
Ο Νίκος Κανέτη και η Στέφανη Τσαγγάρη

Chloe, Salvatore Ferragamo, Calvin Klein, Longchamp, Lacoste, MCM, Marni, Nautica και από το νέο έτος Donna Karan, DKNY και Victoria Beckham, μερικά από τα κορυφαία eyewear brands του διεθνούς ομίλου Marchon που αντιπροσωπεύει στην κυπριακή αγορά η εταιρεία Συκαράς.