Ο Zayn Malik δεν είχε και τόση σχέση με τον χώρο της μόδας προηγουμένως. Απλώς πήγαινε σε κάποια fashion shows. Από τότε όμως, που μπήκε στη ζωή του η Gigi Hadid, κάνει τις διπλάσιες και τριπλάσιες εμφανίσεις σε fashion shows και events μόδας!

Όπως τότε που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Met Gala κρατώντας το χέρι της Gigι και ντυμένος με ένα κουστούμι Versace κι έκλεψε τις εντυπώσεις.

gigizayn-malik-e-gigi-hadid

Από τότε λοιπόν, κέρδισε τη συμπάθεια της Donatella Versace. Γι’ αυτό και αποφάσισε να προτείνει στον 23 χρόνο τραγουδιστή να συνεργαστούν, έτσι ώστε ο Zayn Malik να σχεδιάσει και να κυκλοφορήσει μια δική του κολεξιόν. Ο Zayn μάλιστα πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και στην καμπάνια της συλλογής.

desktop2-002

Άραγε θα μας εντυπωσιάσει ο Zayn με τις ικανότητες του ως designer;

 

Δες επίσης: Tommy Hilfiger x Gigi Hadid: Όλα όσα είδαμε στο φαντασμαγορικό fashion show! 

Πεισματάρα, τελειομανής δημοσιογράφος που λατρεύει τη μόδα. Τελείωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στην Θεσσαλονίκη κι από ᾽κει έχω και τις ομορφότερες αναμνήσεις. Στο τρίτο έτος των σπουδών έφυγα για Erasmus στο Παρίσι-μεγάλη αγάπη και αυτή η πόλη- μόλις έφτασε το καλοκαίρι και τελείωσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι βρισκόμουν στην πρωτεύουσα της μόδας και να παρακολουθήσω σεμινάρια για την Επικοινωνία Μόδας, στο Ινστιτούτο μόδας του Παρισιού. Και ενώ ορκιζόμουν ότι θα ξανά γυρνούσα στο Παρίσι για μεταπτυχιακό, όταν έγινα δεκτή στο London College of Fashion στο κλάδο Δημοσιογραφία Μόδας, πέταξα από τη χαρά μου, μάζεψα τα πράγματά μου και να᾽ μαι τώρα στο Λονδίνο.