Πόσο εύκολα μπορείς να χωρίσεις τους φίλους σου ή τα άτομα που γνωρίζεις στις παρέες σου σε κατηγορίες; Πίστεψε με δεν είναι καθόλου εύκολο!

Μετά από λίγη έρευνα, αλλά και σκέψη για τα άτομα που πέρασαν από τη ζωή μου μέχρι στιγμής, κατέληξα σε κάποιες κατηγορίες! Από αυτές, αποφάσισα να σας δείξω μόνο τις 5!

Δες το βίντεο πιο κάτω: 

Σίγουρα μια από τις φίλες σου, τελικά δεν ήταν και τόσο “φίλη” σου και θα μπορούσες άνετα να την αποκαλέσεις “φίλη-φίδι”!

Όπως σίγουρα θα γνώρισες και ένα άτομο το οποίο ανήκει στην παρέα σου, αλλά δεν θέλεις να γίνεται, αφού σε εκνευρίζει με τη συμπεριφορά του που το παίζει “ξερόλας”! 

Εσύ τι τύπος φίλου είσαι; 

Δες επίσης: Follow the Trends: Σχολιάζουμε με τη Στέφανη outfits από το Power of Love κι όχι μόνο!

Είμαι μια παθιασμένη fashion blogger και μου αρέσει να ασχολούμαι με τον κόσμο της μόδας ο οποίος είναι εντελώς άσχετος με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μου! Αν και πίστευα ότι κάποτε θα εξασκούσα το επάγγελμά μου σαν δασκάλα, πλέον φαντάζομαι πολύ διαφορετικά τον εαυτό μου: ανάμεσα στα περιοδικά μόδας και τα chiffon, συνεχίζοντας να κάνω με πολύ περισσότερη αφοσίωση αυτό που κάνω και σήμερα!