fbpx

ARLA Cream Cheese: Νέος, μοντέρνος σχεδιασμός, ίδια υπέροχη γεύση

by Eleni Kokkinou

Το ARLA Cream Cheese επανασυστήνεται στο κοινό με νέα συσκευασία, διατηρώντας αναλλοίωτη την υπέροχη γεύση του, με 100% φυσικά συστατικά. Οι ανανεωμένες, πιο απλές συσκευασίες ARLA Cream Cheese διαθέτουν βελτιστοποιημένο μέγεθος και ξεκάθαρο μήνυμα, ενισχύοντας σημαντικά το εμπορικό σήμα της ARLA και προσφέροντας στους καταναλωτές μεγαλύτερη ευκολία στην εύρεση της κάθε γεύσης.

Ο νέος, μοντέρνος και δυναμικός σχεδιασμός της συσκευασίας του ARLA Cream Cheese αντικατοπτρίζει το καινοτόμο πνεύμα της εταιρείας και τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα. Συγκεκριμένα, έχει ως βασικά στοιχεία:

  • κεντρική και πιο εμφανή θέση του ARLA λογοτύπου στη συσκευασία
  • το νέο ARLA «σύννεφο» με χρωματική διαφοροποίηση για εύκολο εντοπισμό των διαφορετικών γεύσεων του ARLA Cream Cheese
  • τη λευκή και ξεκάθαρη βάση που επιδεικνύει την κρεμώδη υφή του προϊόντος εσωτερικά
  • τη νέα μινιμαλιστική και τυπογραφική προσέγγιση με καμπύλες, η οποία έχει ως πηγή έμπνευσης τα χαμόγελα που δημιουργεί η ARLA στους καταναλωτές.

Η νέα συσκευασία έχει επίσης σε εμφανές σημείο ειδική σήμανση προέλευσης γαλακτοπαραγωγού και αναλυτικό λογότυπο διαδικασίας ανακύκλωσης. Έτσι, η εταιρεία δείχνει τη δέσμευσή της να ενδυναμώσει τους ανθρώπους και να συμβάλλει σε έναν ισχυρότερο και βιώσιμο πλανήτη.

Όπως δήλωσε η Τίνα Γαβριηλίδη, Group Marketing Manager της IPH Iakovos Photiades1: «Στην IPH εργαζόμαστε συστηματικά για να προσφέρουμε στους καταναλωτές της Κύπρου κορυφαία προϊόντα, όπως αυτά της ARLA. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το λανσάρισμα της καινούργιας συσκευασίας στο ARLA Cream Cheese και είμαστε σίγουροι ότι θα μπει δυναμικά σε κάθε νοικοκυριό Παγκύπρια. Με τις νέες συσκευασίες, ενδυναμώνουμε την εμπορική μάρκα ARLA, υπενθυμίζοντας παράλληλα στους καταναλωτές πως η εσωτερική τους δύναμη βασίζεται στη σωστή διατροφή που αποτελείται από υγιεινά και φυσικά συστατικά, με τη λιγότερη δυνατή επεξεργασία. Το ανανεωμένο ARLA Cream Cheese ήρθε για να εμπνεύσει τους καταναλωτές και να τους προτρέψει να επιλέγουν καλό φαγητό κάθε μέρα».

Φυσικά και απλά συστατικά που ταιριάζουν σε κάθε συνταγή

Το ARLA Cream Cheese ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Χάρη στα φυσικά, απλά συστατικά του και την ασύγκριτη γεύση του, χωρίς συντηρητικά, θα απογειώσει κάθε γεύμα. Εκατοντάδες συνταγές για να το συνδυάσετε, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ARLA.