fbpx

Η Avgerinos Cosmetics για πρώτη φορά στην Κύπρο!

by Eva Sarpetsa

Είμαστε κατενθoυσιασμένοι που επιτέλους μπορούμε να απολαύσουμε όλα όσα προσφέρει η Avgerinos Cosmetics!

Η Avgerinos Cosmetics καταφθάνει για πρώτη φορά στην Κύπρο, ενισχύοντας την παρουσία της με ανανεωμένη δύναμη.

Το πρώτο κατάστημά της στην Κύπρο είναι πλέον πραγματικότητα και προσκαλεί τους λάτρεις της ομορφιάς σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Στο κέντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η πλούσια συλλογή της σε vegan καλλυντικά, τα οποία σχεδιάστηκαν με γνώμονα την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών.

Η εμπειρία συνεχίζεται μέσα από το Home Spa, δίνοντας σε κάθε άτομο την ευκαιρία να αφιερώσει χρόνο για περιποίηση και χαλάρωση. Οι εκπλήξεις και οι προσφορές που περιλαμβάνονται αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας.

Το πρώτο κατάστημα Avgerinos Cosmetics στην Κύπρο ανοίγει τις πόρτες του στο Metropolis Mall.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για την ανανέωση και τη ζωή της απόλυτης ομορφιάς με την υπογραφή της Avgerinos Cosmetics. Έλατε να το γιορτάσετε μαζί μας στα καταστήματά μας!

Εμπνευσμένοι και ενθουσιασμένοι από την καινοτομία και την εμπειρία στον φαρμακευτικό χώρο, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν μπορούσαμε να βρούμε φυσικά και vegan προϊόντα περιποίησης που θα προσέφεραν τα αποτελέσματα που συνηθίζαμε από τα πολυτελή προϊόντα.

 Διακρίναμε ένα κενό στην αγορά, και έτσι δημιουργήθηκε η Avgerinos Cosmetics. Κατασκευασμένα στην Ελλάδα, τα προϊόντα της υποβάλλονται σε ανεξάρτητες δοκιμές και πιστοποιούνται για την αποτελεσματικότητά τους.

Η Avgerinos Cosmetics έχει αναπτυχθεί από την Αθήνα, Ελλάδα, και τώρα είναι σε πολλές χώρες. Είναι σήμερα μία από τις κορυφαίες εταιρείες ομορφιάς στην Ελλάδα, με αύξηση πωλήσεων 30% ετησίως και 3 αποκλειστικά καταστήματα πώλησης στην Αθήνα, στις καλύτερες εμπορικές περιοχές.

Κατέχουμε μια καινοτόμα σειρά προϊόντων που ικανοποιούν τις προσδοκίες του σύγχρονου καταναλωτή, καθώς χαρακτηρίζονται από:

  1. Υψηλή ποιότητα,
  2. Υψηλή φυσική σύνθεση,
  3. Επιθυμητή “εμφάνιση και αίσθηση” με πολυτελή και ελκυστική συσκευασία,
  4. Προσφέροντας μια πολύ ιδιαίτερη και ικανοποιητική εμπειρία Home Spa (χαλάρωση, ευημερία)
  5. Είναι κατάλληλα για ευρύ φάσμα ηλικιών και έχουν προσιτές τιμές.
  6. Αυτή είναι η Avgerinos Cosmetics, η εμπειρία της φυσικής ομορφιάς που αξίζετε!