fbpx

H γυναίκα πίσω από την επιτυχία του Mentale Spa μοιράζεται μαζί μας tips για το καλοκαίρι!

by Trends Team

Η γυναίκα πίσω από το Mentale Spa, Μαρία Κωνσταντίνου, μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά που αφορούν το σώμα που αξίζουμε και ονειρευόμαστε τώρα το καλοκαίρι, ενώ ταυτόχρονα μας μιλά για τις θεραπείες που προσφέρουν.

 Δες πιο κάτω όσα μας είπε: 

Στο ινστιτούτο σας εφαρμόζετε μία από τις πιο γνωστές παγκοσμίως θεραπείες στον τομέα της ομορφιάς, με το σύστημα Cocoon Duotechnology. Ποια είναι τα προβλήματα που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με την εφαρμογή του; Σε ποια σημεία μπορεί να γίνει η εφαρμογή του Cocoon Duotechnology και ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;

Το σύστημα Cocoon Duotechnology συνδυάζει δυο κορυφαίες τεχνολογίες Cavitation (σπηλαίωση) και Radiofrequency (ραδιοσυχνότητες), οι οποίες χρησιμοποιούνται για την δραστική αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων όπως η κυτταρίτιδα, την τοπική εναπόθεση λίπους και η χαλάρωση προσώπου και σώματος.

Η εφαρμογή του Cocoon Duotechnology γίνεται σε διάφορα σημεία του σώματος όπως στα μπράτσα, στη κοιλιά, στην έσω επιφάνεια των μηρών, πάνω από γόνατο, στο λαιμό, καθώς και στο περίγραμμα του προσώπου κ.α. Παράλληλα, τα αποτελέσματα είναι ορατά σε λίγες συνεδρίες και έχει δραστική μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους. Επίσης είναι μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς να απαιτεί χρόνο αποκατάστασης ενώ είναι η μόνη λύση στη σκληρή κι επώδυνη κυτταρίτιδα.

Η θεραπεία έχει μόνο πλεονεκτήματα. Αποτελεί ολοκληρωμένη συνδυαστική λύση ενάντια ακόμη και στην σκληρή και επώδυνη κυτταρίτιδας και στο τοπικό πάχος, ακόμη και σε παραδοσιακά δύσκολα σημεία, με παράλληλη σύσφιξη, τόνωση και βελτίωση της όψης της επιδερμίδας.

H κυτταρίτιδα είναι ομολογουμένως ο εχθρός κάθε γυναίκας! Όμως τα τελευταία χρόνια τα συστήματα της LPG φαίνεται να χαρίζουν στις γυναίκες το σώμα που θέλουν και αξίζουν. Σαν αισθητικός πείτε μας όμως πώς ακριβώς δουλεύει το LPG lipomassage. Σίγουρα οι περισσότερες γυναίκες αναρωτιούνται αν είναι επώδυνη θεραπεία, και πόση ώρα διαρκεί, καθώς και σε ποιες περιοχές μπορεί να γίνει η εφαρμογή της. Φυσικά το μεγάλο ερώτημα είναι πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να δουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το LPG Lipomassage είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική αδυνατίσματος που ενεργοποιεί ξανά τη διαδικασία αποθεραπείας λιποαναρρόφησης και ουλών. Η θεραπεία είναι χαλαρωτική και καθόλου επώδυνη εκτός και αν υπάρχουν αρκετές κατακρατήσεις στο σώμα.

Φυσικό μετά από 2-3 συνεδρίες ο ασθενής να νιώσει πολύ πιο άνετα με την αίσθηση του ελάχιστου πόνου. Η διάρκεια της συνεδρίας ποικίλλει. Διαρκεί περίπου 30-40 λεπτά ανάλογα πάντα με τις περιοχές που θα δουλέψουμε με τον ασθενή. Γενικότερα, κατά μέσο όρο για να έχουμε ορατό αποτέλεσμα χρειάζονται 6-12 συνεδρίες, ενώ ανάλογα με το πρόβλημα ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει από ασθενή σε ασθενή.

Στα must try της εποχής συγκαταλέγεται το press therapy! Γνωρίζουμε ότι το Mentale Spa εξειδικεύεται στις θεραπείες που σχετίζονται με την αναδιαμόρφωση του επιθυμητού σώματος και του ανανεωμένου μας εαυτού. Πείτε μας λοιπόν τι είναι το Press Therapy, πού στοχεύει, ποιες είναι οι ευεργετικές δράσεις της θεραπείας και πού χρησιμοποιείται.

Το Press Therapy λειτουργεί χρησιμοποιώντας καλύμματα και μπότες (ειδικά σχεδιασμένα για την πρεσσοθεραπεία) που καλύπτουν τα πόδια, την κοιλιά και τους γλουτούς, ενώ ασκούν σταθερή πίεση στο σώμα.

Πρόκειται για μια επαναστατική διαδικασία η οποία προωθεί τις φυσικές λειτουργίες του, παράγοντας λεμφική παροχέτευση και συμβάλλει στην απορρόφηση ενδιάμεσων υγρών, λιπών και τοξικών ουσιών τα οποία δεν απορροφούνται από το φλεβικό σύστημα, με αποτέλεσμα να προκαλούν κυτταρίτιδα, οίδημα και φλεβικές δυσλειτουργίες.

Κατανοώντας και εμβαθύνοντας λίγο περισσότερο στην φιλοσοφία και στην ουσία της κάθε θεραπείας, πώς μπορούμε να αντιληφθούμε τι είναι αυτό που πραγματικά ταιριάζει στις ανάγκες μας; Ακόμη, ποιες είναι εκείνες οι περιπτώσεις όπου προτείνεται ο συνδυασμός δύο ή και τριών θεραπειών για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα;

Μπορούν να γίνουν διάφοροι συνδυασμοί LPG Cocoon. Το cocoon όταν γίνεται σε περιοχές ποδιών πάντα συνδυάζεται με την πρεσσοθεραπεία ώστε να έχουμε την σωστή καθοδήγηση του λίπους προς στην λέμφο.

Το LPG είναι μια τεχνική αδυνατίσματος που επαναενεργοποιεί τη διαδικασία απελευθέρωσης του λίπους για να την εξάλειψη του τοπικού πάχους και των ατελειών. Φυσικά για να έχουμε καλύτερη εικόνα του τι χρειάζεται ο κάθε πελάτης, ακολουθούμε το πρωτόκολλο ώστε να λαμβάνουμε ένα έντυπο συμπληρωμένο από τον ασθενή για να έχουμε ένα ιστορικό προκειμένου να αποφευχθούν δυσμενή αποτελέσματα.

Γνωρίζουμε ότι όλα τα παραπάνω θα λειτουργήσουν σωστά, αν και εφόσον τηρείται ένα σωστό πλάνο διατροφής και ήπιας άσκησης. Το ινστιτούτο σας παρέχει κάποιο είδους έλεγχο που να καλύπτει και την διατροφική κλίμακα;

Οι θεραπείες αυτές έχουν αποτελέσματα μακράς διαρκείας, τα οποία διατηρούνται ακόμα περισσότερο εφόσον ακολουθείται ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.

Σίγουρα ο συνδυασμός διαιτολόγου και μηχανημάτων είναι ο ιδανικός για καλύτερα και άμεσα αποτελέσματα. Ένα παράδειγμα σε περιστατικό που είχαμε αυτές τις μέρες, ήταν με 4 θεραπείες cocoon σε συνδυασμό με σωστή διατροφή μέσα σε μόλις 3 εβδομάδες, όπου το ποσοστό λίπους από 25% μειώθηκε στο 15%.

Το καλοκαίρι έρχεται και επειδή πέρα από αδύνατες και όμορφες όλες οι γυναίκες, αλλά και οι άντρες αξίζουν πάνω από όλα να είναι υγιείς υπάρχει κάποια αντένδειξη που να αφορά την εφαρμογή κάποιας από τις παραπάνω θεραπείες;

Το ινστιτούτο μας είναι υπερσύγχρονο και με τις θεραπείες που παρέχει στους πελάτες του, όπως την υπηρεσία της λιπομέτρησης, έχουμε διάγνωση στην εικόνα που βλέπουμε εξωτερικά. Έτσι σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της λιπομέτρησης εντοπίζουμε το ακριβές πρόβλημα και βάση των δεδομένων προχωρούμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη για το πως θα κινηθούμε. 

Βρείτε την Μαρία Κωνσταντίνου στο Mentale Beauty Spa στην οδό Αγίου Σπυρίδωνα 8, στον Κόρνο και στο τηλ. 22 531389.
Facebook: https://www.facebook.com/MentaleSpa/
Instagram: @mentalespa
Web: http://www.mentale.com.cy/