fbpx

5+1 Amazon Must-Haves Items!

by Trends Team

Πρακτικά, εύχρηστα μα πάνω από όλα προσιτά. Μερικά από τα πιο έξυπνα gadget τεχνολογίας είναι απαγορευτικά ακριβά, αλλά πολλά άλλα είναι εκπληκτικά προσιτά και πιθανόν πολύ πιο χρήσιμα από ότι θα μπορούσατε αρχικά να φανταστείτε.

Φυσικά, η επιλογή νέων gadgets πρόκειται για μια λεπτή γραμμή μεταξύ δαπάνης χρημάτων για την αγορά κάτι αυθεντικά χρήσιμου που εξοικονομεί χρόνο ή ενέργεια ή κάτι που φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά πραγματικά δεν αποδεικνύεται χρήσιμο.  Πιο κάτω έχουμε καταγράψει για εσάς 6 Amazon must-have items που θεωρούμε Value for Money.

Beauty products organisation

Photo: Amazon

Πρόκειται για 360 μοίρες περιστρεφόμενο make-up organiser που διευκολύνει την οργάνωση και αποθήκευση των καλλυντικών και/ή των αξεσουάρ σας καθώς διασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αντικείμενα. Είναι εύκολο στην συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση με ρυθμιζόμενα ράφια – ανάλογα με το ύψος του προϊόντος σας. Επίσης, το υλικό και το removable design του, το καθιστά πολύ εύκολο στον καθαρισμό του.

Kitchen – 4 Green Flower Napkin Holders

Photo: Amazon

Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα συνηθισμένα δαχτυλίδια χαρτοπετσέτας με ένα καινοτόμο σετ Bloom Napkin Holder. Τοποθετώντας μια διπλωμένη στη μέση χαρτοπετσέτα στην καθορισμένη υποδοχή του napkin holder, το στρίβετε μέχρι να δημιουργήσετε το τέλειο λουλούδι. Όταν διπλώνεται, το Bloom Napkin Holder σχηματίζει ένα όμορφο και κομψό μπουμπούκι ανθών. Επίσης, υπάρχουν illustrations που σας καθοδηγούν για να δημιουργήσετε τριαντάφυλλο, τουλίπα, Calla Lily και Amaryllis – wow, right?

Portable Mini Refillable Perfume Atomizer Bottle

Photo: Amazon

Το μίνι μπουκάλι perfume spray είναι αρκετά μικρό και ελαφρύ – στο μέγεθος ενός κραγιόν – ιδανικό για να τοποθετηθεί στην clutch bag σας σε μια νυχτερινή έξοδο –night out? what is this?, ή ακόμη και σε ένα μικρής διάρκειας ταξίδι  – ταξίδι? WHAT IS THIS? Η χωρητικότητα του είναι 5 ml και έχει μήκος 8,1 εκατοστά. Είναι κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, καθιστώντας το ανθεκτικό, ελαφρύ και φιλικό προς το περιβάλλον.

Reusable Makeup Remover Pads with Laundry Bag

Photo: Amazon

Τα επαναχρησιμοποιήσιμα makeup remover pads αποσκοπούν στην μείωση των περιβαλλοντικών αποβλήτων καθώς έχουν «διάρκεια ζωής» για εκατοντάδες κύκλους χρήσης και πλύσης. Συγκεκριμένα, είναι ισοδύναμα με χιλιάδες disposable μίας χρήσης makeup wipes, pads, or cotton balls. Αποτελούνται από μικροΐνες και έτσι μπορούν να αφαιρέσουν το μακιγιάζ μόνο με νερό, χωρίς την χρήση makeup remover. Last but not least, τα χρησιμοποιημένα pads ξεπλένονται και τοποθετούνται στην παρεχόμενη σακούλα πλυντηρίου. Σας προτείνουμε να τα πλένεται με τα ανοιχτόχρωμα ρούχα σας σε ένα ζεστό πλύσιμο (έως 40 ° C) με ένα απαλό απορρυπαντικό, χωρίς να χρησιμοποιήσετε μαλακτικό ή λευκαντικό. Αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.

VOBAGA Coffee Mug Warmer

Photo: Amazon

Ο θερμαντήρας καφέ VOBAGA θα διατηρήσει τον καφέ – ή το οποιοδήποτε ρόφημα σας – στην τέλεια θερμοκρασία κατανάλωσης. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία πατώντας το κουμπί, διατηρώντας το ρόφημα σας σε τρείς διαφορετικές ρυθμίσεις: 40 ℃, 55 ℃, 65 ℃). Παράλληλα, αυτό το έξυπνο θερμαντικό ποτήρι, απενεργοποιείτε αυτόματα μετά από 4 ώρες. Η θερμαντική πλάκα υιοθετεί τεχνολογία σφραγισμένης μόνωσης, καθιστώντας το gadget αδιάβροχο και επίσης ταιριάζει στα περισσότερα φλυτζάνια.

Car Dashboard Anti-Slip Mat

Photo: Amazon

Εάν τοποθετείτε συνεχώς αντικείμενα στο ταμπλό του αυτοκινήτου τότε το gadget αυτό είναι ιδανικό για εσάς! Ένα car dashboard anti-slip mat θα σας διασφαλίσει πως τα κλειδιά σας, το κινητό σας και άλλα συναφή αντικείμενα δεν θα πέσουν από το ταμπλό καθώς οδηγείτε, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να γρατζουνιστεί το ταμπλό. Τα mat αυτά είναι ανθεκτικά στη θερμότητα και μπορούν να πλυθούν με νερό και σαπούνι, παραμένοντας το ίδιο «κολλώδη».