Τι πιο ωραίο από το να πηγαίνεις εκδρομή και να βρίσκεις αυτό το κόκκινο λιβάδι γεμάτο παπαρούνες μπροστά σου; Τίποτα φυσικά, ειδικά αν είσαι λάτρης της φύσης και των λουλουδιών όπως είμαι κι εγώ!

Αν η άνοιξη είναι η αγαπημένη σου εποχή, τότε ακόμα καλύτερα! Φρόντισε να πάρεις μαζί σου το κινητό ή τη φωτογραφική για να να βγάλεις την πιο ανοιξιάτικη φωτογραφία για το Instagram σου!

Δες πού βρίσκεται αυτό το κόκκινο λιβάδι: 

Σίγουρα θα σκέφτηκες ότι βρίσκεται κάπου στο βουνό ή κάπου που έχει δάσος. Κι όμως όχι! Αυτό το κόκκινο λιβάδι, το οποίο παρεπιμπτόντως δεν είναι μόνο ένα, αλλά πολλά δίπλα-δίπλα, βρίσκεται λίγο έξω από τη Λευκωσία.

Θα το βρεις σε ένα χωριό στην επαρχία Λευκωσίας, στην Αγία Βαρβάρα. Και ναι είναι το χωριό από όπου κατάγομαι!

Και η αλήθεια είναι ότι την άνοιξη είναι απίστευτα τα μέρη που μπορείς να πας! Θα δεις τοπία που δεν θα πιστεύεις ότι βρίσκονται κάπου στη Λευκωσία όπως το πιο κάτω!

Τι λες θα πας αυτό το Σαββατοκύριακο για να χαζέψεις το κόκκινο λιβάδι;

Δες επίσης: 5+1 Κύπριοι food bloggers σου προτείνουν πού να πας για φαγητό!

Είμαι μια παθιασμένη fashion blogger και μου αρέσει να ασχολούμαι με τον κόσμο της μόδας ο οποίος είναι εντελώς άσχετος με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μου! Αν και πίστευα ότι κάποτε θα εξασκούσα το επάγγελμά μου σαν δασκάλα, πλέον φαντάζομαι πολύ διαφορετικά τον εαυτό μου: ανάμεσα στα περιοδικά μόδας και τα chiffon, συνεχίζοντας να κάνω με πολύ περισσότερη αφοσίωση αυτό που κάνω και σήμερα!