fbpx

Αν είσαι Δίδυμος στο ζώδιο δες με ποια ζώδια ταιριάζεις απόλυτα!

by Trends Team

Θεωρητικά το ζώδιο του Δίδυμου θα έπρεπε να είναι το αγαπημένο του ζωδιακού κύκλου αφού μαζί με το ζώδιο έρχεται και το καλοκαίρι.

Το πρώτο ζώδιο του καλοκαιριού ανήκει στο στοιχείο του αέρα. Τα ζώδια του αέρα χαρακτηρίζονται από τον ανεξάρτητο και κοινωνικό τους χαρακτήρα. Δεν είναι όμως αρκετά αν θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα το ζώδιο του  Διδύμου με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.

Δες πιο κάτω τα χαρακτηριστικά ενός Διδύμου:

Ανεξάρτητοι

medium.com

Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω τα ζώδια του αέρα είναι πολύ ανεξάρτητα και συγκεκριμένα οι Δίδυμοι. Τόσο σε οικονομικό, όσο και σε οικογενειακό επίπεδο δε στηρίζονται και δεν υπακούν εύκολα σε κάποιο.

Δεν μπορούν να νιώθουν ότι η ελευθερία τους περιορίζεται γι’ αυτό είναι αρκετά επιλεκτικοί. Παρ’ όλα αυτά όμως, είναι τα πιο αγαπητά άτομα σε οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον.

Ευρηματικοί

Οι Δίδυμοι είναι πολύ καλοί στις καινούριες ιδέες. Είναι πανέξυπνοι άνθρωποι και η ευρηματικότητά τους θαυμάζεται από τα υπόλοιπα άτομα του περίγυρού τους. Μπορούν να βοηθήσουν για καινούριες ιδέες, ως πιστοί ακόλουθοι σε ένα μεγάλο επιχειρηματικό έργο.

Σίγουρα χρειάζεται ένας Δίδυμος στη ζωή σου για να σε ανεβάζει ψυχολογικά αλλά και για να σε εξισορροπεί με την πραγματικότητα. Γι’ αυτό τον λόγο έχουν μεγάλο ταλέντο στα επιχειρήματα και στην πειθώ.

Έξυπνοι και πνευματώδεις

Τους αρέσει να αποκτούν συνεχώς καινούριες γνώσεις και εμπειρίες και είναι άτομα που εύκολα μπορούν να εκλάβουν τη καινούρια γνώση και πληροφορία.

Ψάχνουν για τα πάντα έτσι ώστε να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα. Και αν τυχόν η συζήτηση καταλήξει στο πώς γονιμοποιούνται τα κουνούπια θα πρέπει σίγουρα να βρίσκεται εκεί κάποιος που γνωρίζει για να τους απαντήσει.

Κοινωνικοί

Το μεγαλύτερο προσόν του Δίδυμου είναι η πολύ καλή επικοινωνία που μπορεί να έχει με οποιοδήποτε άτομο.

Είναι πολύ κοινωνικά όντα, πράγμα που τους βοηθά στην προσωπική αλλά και επαγγελματική τους ανέλιξη.

Μισούν τη μοναξιά και δεν μπορούν χωρίς τους φίλους τους. Όσα όνειρα κι αν κάνουν για το μέλλον οι φίλοι τους είναι παρόν σε όλα.

Το ιδανικό ταίρι

Κριός: Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και τα ζώδια του αέρα (Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός) τις περισσότερες φορές ταιριάζουν σχεδόν απόλυτα μεταξύ τους. Αυτό που θα τους φέρει κοντά είναι οι εξωστρεφής και κοινωνικοί χαρακτήρες και των δύο.

Ένας Κριός δύσκολα γοητεύεται και το κλειδί της κατάκτησης είναι η εξυπνάδα  την οποία ένας Δίδυμος ξέρει να χρησιμοποιήσει σωστά.

Λέων: Όπως είπαμε και πριν, ο αέρας κάνει τη φωτιά να φουντώνει. Δύο ζώδια που επίσης συνδέονται με τον εξωστρεφή και κοινωνικό τους χαρακτήρα. Από τη μία ο επιλεκτικός και λαμπερός Λέων και από την άλλη ο επίσης επιλεκτικός και ευρηματικός Δίδυμος μπορούν να “μεγαλουργήσουν” μαζί. Είναι ένα από τα δίδυμα που είναι τα κατάλληλα για τη δημιουργία μιας επιχείρησης. Ο Δίδυμος δίνει τις ιδέες ενώ ο Λέων τις υλοποιεί.

Στον έρωτα αρέσει και στους δύο το παιχνίδι με φλερτ. Αν όμως νιώσει ο Λέων ότι προσβάλλεται ή ότι δεν τον σέβεσαι ετοιμάσου να σε κάψει η φωτιά και το ζώδιό του.

Ζυγός: Ανήκουν και οι δύο στο στοιχείο του αέρα άρα τα κοινά σημεία του χαρακτήρα τους είναι πολλά. Η συζήτηση μεταξύ τους δε θα γίνει ποτέ βαρετή γιατί χρησιμοποιούνται επιχειρήματα και έξυπνοι τρόποι προσέγγισης των απαντήσεών τους.

Δεν τους αρέσει η μοναξιά και διψούν και οι δύο για νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Ο Ζυγός προσαρμόζεται το ίδιο εύκολα με ένα Δίδυμο και του αρέσουν οι αλλαγές. Οι γνώσεις που έχει ένας Δίδυμος μπορούν να εντυπωσιάσουν εύκολα ένα Ζυγό.

Εσύ με πόσα από αυτά τα χαρακτηριστικά ταυτίζεσαι;