fbpx

Είσαι Κριός; Αυτά τα χαρακτηριστικά σε κάνουν να είσαι τόσο μοναδικός!

by Trends Team

Και από τον Ιχθύ περνάμε στο ζώδιο του Κριού για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο. Ο Κριός είναι χρονικά το πρώτο από τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Αντιπροσωπεύει επάξια το στοιχείο της φωτιάς και θα καταλάβεις τι εννοούμε όταν διαβάσεις όλα τα χαρακτηριστικά ενός Κριού πιο κάτω.

Δες πιο κάτω:

Παθιάζονται με την δουλειά τους

Οι Κριοί θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να κάνουν την δουλειά που ονειρεύονται, θα παλέψουν γι’ αυτό το όνειρο μέχρι το τέλος και θα βγουν νικητές. Όταν τελικά αποκτήσουν την δουλειά των ονείρων τους δουλεύουν σκληρά για να είναι τέλειοι.

Οι Κριοί συνήθως βρίσκονται πίσω από επιχειρηματικές ιδέες και ξεκινούν αμέσως για την υλοποίησή τους.

Παρ’ όλα αυτά, αν ένας Κριός αντιμετωπίσει προβλήματα στην πορεία, θα χάσει το ενδιαφέρον του και πολύ πιθανόν θα τα παρατήσει.

Συμβιβασμός 0

time.com

Αν γνωρίζεις πολύ καλά έναν/μια Κριό σίγουρα θα αντιλήφθηκες ότι δεν προχωρά σύμφωνα με την μάζα. Δεν είναι του χαρακτήρα τους να λειτουργούν με την άποψη των “πολλών”.

Αυτό είναι που τους κάνει και μοναδικούς. Βλέπουν τα πάντα γύρω τους λέγοντας “γιατί έτσι και όχι με τον άλλο τρόπο;”.

Είναι οι καλύτεροι φίλοι

Οι Κριοί (σύμφωνα με την άποψη πολλών) θεωρούνται οι καλύτεροι φίλοι. Είναι αρκετά υποστηρικτικοί ακόμη και στην πιο τρελή επιθυμία. Είναι πάντα δίπλα στους φίλους τους και αυτό που πολλοί θαυμάζουν είναι η ειλικρίνειά τους.

Επίσης, έχουν τον τρόπο να μην προκαλούν καβγάδες και να μένουν έξω από παρεξηγήσεις γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Αγαπούν τα ταξίδια

Δώσε ταξίδια στους Κριούς και πάρε τους την ψυχή. Θέλουν να εξερευνούν κάθε πτυχή του εαυτού τους και αυτό επιτυγχάνεται με τους τόπους της γης που θα ανακαλύψουν ταξιδεύοντας.

Θέλουν να έχουν γνώσεις από πρωτογενείς πηγές για την χώρα στην οποία επισκέπτονται, για να διαμορφώσουν και από μόνοι τους μια εικόνα. Εφόσον όμως πρώτα μελετήσουν μερικά μνημεία και χώρους που πρέπει να επισκεφθούν.

Μην δοκιμάσεις να τους κλείσεις σε κλουβί

Δεν μπορούν να νιώθουν ότι είναι σε μια σχέση (είτε φιλική είτε ερωτική) που δεν μπορούν να είναι ελεύθεροι. Θέλουν τον χώρο τους μερικές φορές για να απολαύσουν την ελευθερία τους.

Η ελευθερία για τους Κριούς να κάνουν ό,τι θέλουν, είναι η υπέρτατη αξία. Μην τους χαλάς το όνειρο. Αν νιώσουν ότι καταπιέζονται θα τα αφήσουν όλα πίσω χωρίς καμία αμφιβολία.

Δεν στηρίζονται ποτέ σε άλλους

Στον οικονομικό τομέα θα τους δεις να είναι πάντα ανεξάρτητοι. Ξέρουν πολύ καλά να αποταμιεύουν, όμως ξέρουν και πολύ καλά πώς να τα ξοδέψουν.

Αν είναι για την δική τους ευχαρίστηση και των φίλων τους δεν τους σταματά τίποτα από το να είναι ευτυχισμένοι οι ίδιοι και οι γύρω τους.

Τα λεφτά για τους Κριούς δεν είναι αξία, αλλά το μέσο προς την απόλυτη ευτυχία και καλοπέραση.

Στον συναισθηματικό τομέα θα τους δεις να στηρίζονται μόνοι τους στα πόδια τους. Μετά από ένα χωρισμό αναγνωρίζουν ότι έδωσαν τα πάντα, αλλά ο άλλος δεν τα εκτίμησε. Και τότε είναι που του λένε “thank you, next”!

Και στις δύο περιπτώσεις συμπεριφέρονται σαν πραγματικοί μαχητές και το μοναδικό τους όπλο είναι ο δυναμισμός που κρύβουν μέσα τους.

Περιποίηση και ομορφιά πάνω από όλα

Είναι πολύ προσεγμένοι με την εξωτερική τους εμφάνιση και θέλουν να κάνουν εντύπωση. Συνήθως ντύνονται με extreme χρωματισμούς ή σχέδια ρούχων.

Προσέχουν τον εαυτό τους από την κορφή μέχρι τα νύχια και σπαταλούν αρκετό χρόνο αλλά και χρήμα σε αυτό το κομμάτι της γοητείας τους.

Είναι πολύ κοινωνικοί

Η κοινωνικοποίηση είναι μέρος όλων των πιο πάνω. Θέλουν να νιώθουν πολλούς ανθρώπους γύρω τους και μάντεψε… σκορπίζουν σε όλους τους ανθρώπους ατελείωτη αγάπη και φροντίδα χωρίς εξαιρέσεις.

Λίγοι όμως είναι οι άνθρωποι που νιώθουν πραγματικά κοντά τους. Αν είσαι ο εκλεκτός φίλος ή σχέση της καρδιάς τους μπορείς να νιώσεις και επίσημα τιμημένος/η.

Υποψήφια ταίρια

Δίδυμος: Ο Κριός επιθυμεί την δράση στην ζωή του. Ωστόσο ο Δίδυμος θα αναλύσει με λεπτομέρεια καθετί που συμβαίνει ή πρόκειται να συμβεί στη ζωή του. Ο ενθουσιώδης και αποφασιστικός χαρακτήρας του Κριού μπορεί να ελκύει τον Δίδυμο όμως και πάλι η επικοινωνία μπορεί και να χαθεί.

Λέων: Το ιδανικό ταίριασμα εφόσον και οι δύο ανήκουν στο στοιχείο της φωτιάς. Φωτιά με φωτιά που λέμε! Ερωτικά μπορεί όχι και τόσο γιατί και οι δύο είναι γεννημένοι ηγέτες, φιλικά όμως είναι ο ένας για τον άλλο.

Έχουν ένα δικό τους τρόπο επικοινωνίας και σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Συμφωνούν και αλληλοστηρίζονται σε όλα. Όντας ζώδια με έντονη προσωπικότητα ο συνδυασμός αυτός σκοτώνει!

Ζυγός:Τα δύο αυτά ζώδια έχουν αντίθετες ιδιοσυγκρασίες. Παρ’ όλα αυτά τα βρίσκουν απόλυτα μεταξύ τους και αλληλοσυμπληρώνονται. Εξού και η ατάκα “Τα ετερώνυμα έλκονται”! Το μόνο σίγουρο που ταιριάζουν απόλυτα είναι ότι και οι δύο προσέχουν πολύ τον εαυτό τους και την εμφάνισή τους.

Τοξότης: Συνδυασμός “φωτιά” Νο.2. Τα δύο αυτά ζώδια έχουν κοινά στοιχεία με τα οποία μπορούν εύκολα να καταλάβουν ο ένας τον άλλο. Η κοινωνική προσωπικότητα και η αισιοδοξία που τους διακατέχει μπορεί να καταλήξει σε μια ονειρική σχέση.

Υδροχόος: Σύμφωνα με τις έρευνες και τις εμπειρίες μας, το ζώδιο της φωτιάς (Κριός) και το ζώδιο του αέρα (Υδροχόος) ταιριάζουν περισσότερο σε φιλικό επίπεδο παρά σε ερωτικό. Ο ατίθασος χαρακτήρας του Κριού και ο απρόβλεπτος χαρακτήρας του Υδροχόου καταλήγουν σε εκρηκτική και φλογερή σχέση που ενδεχομένως να οδηγήσει σε μια ενδιαφέρουσα έλξη.

Εσένα πόσα από τα πιο πάνω σε χαρακτηρίζουν;