fbpx

Είσαι Ταύρος στο ζώδιο; Με πόσα από αυτά τα 10 χαρακτηριστικά ταυτίζεσαι;

by Trends Team

Με πολλή αντικειμενικότητα και αγάπη προς τους Ταύρους σου παρουσιάζουμε 10 χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα ένα Ταύρο και γιατί όχι να τον διεκδικήσεις.

Δες πιο κάτω τα χαρακτηριστικά:

Δυναμικοί

instagram: @gameofthrones

Το ζώδιο του Ταύρου είναι ένα από τα πιο δυναμικά ζώδια στον ζωδιακό κύκλο μαζί με τα ζώδια του Λέων και του Κριού. Είναι γεννημένοι ηγέτες και έχουν ταλέντο στις επιχειρήσεις.

Μην προσπαθήσεις να επιβληθείς σε ένα Ταύρο, γιατί ο Ταύρος έχει κέρατα και πείσμα. Δεν θέλεις να είσαι απέναντι του, αλλά δίπλα του.

Εργασιομανείς

Οι Ταύροι ποτέ δεν αναγκάζουν τον εαυτό τους να είναι σε μια δουλειά που δεν τους ενδιαφέρει. Ο μόνος λόγος που το κάνουν είναι για να αποκτήσουν πείρα και για να είναι περισσότερο ανεξάρτητοι.

Λατρεύουν την εργασία και το αίσθημα ανεξαρτησίας που μπορεί να τους εξασφαλίσει. Καθημερινά ξυπνούν και κοιμούνται σκεπτόμενοι το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας στη δουλειά.

Ευαίσθητοι

Ένας Ταύρος είναι τόσο ευαίσθητος που μπορεί να προσβληθεί ή να πληγωθεί με το παραμικρό σχόλιο που θα ακούσει εις βάρος του.

Αν τολμήσεις να υποβαθμίσεις την υπερηφάνεια του, τότε ετοιμάσου και για τις συνέπειες της πράξης σου.

Ειλικρινείς

Ποτέ δεν μπορεί να κρατήσει μέσα του, κάτι που τον πλήγωσε ή τον θύμωσε. Και το σημαντικότερο, ποτέ δεν θα μιλήσει σε τρίτα άτομα. Ο Ταύρος χαρακτηρίζεται για την ειλικρίνεια και τον ευθύ του χαρακτήρα.

Τα λόγια του σε τέτοιες περιπτώσεις είναι λίγα και περιεκτικά. Θα μπει κατευθείαν στο θέμα και με τον τρόπο που του αρμόζει.

Πιστοί φίλοι

Λίγα είναι τα ζώδια στον ζωδιακό κύκλο, που θεωρούνται πιστοί φίλοι. Το ζώδιο του Ταύρου φημίζεται για τη γενναιοδωρία του και την πίστη που μπορεί να δείξει προς τους φίλους του.

Είναι πολύ κοινωνικοί, έχουν γνωστούς και φίλους στον μισό πλανήτη, όμως λίγους από αυτούς θεωρούν πραγματικά δικούς τους ανθρώπους.

Επίμονοι και πεισματάρηδες

Δεν είναι τυχαίο το όνομα του ζωδίου. Όπως ο ταύρος μπορεί να γίνει πολύ πεισματάρικο ζώο, έτσι και το ζώδιο του.

Μπορεί να πεισμώσει τόσο πολύ, μέχρι να εξαντλήσει κάθε πιθανό σχέδιο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει, για να επιτεύξει τους στόχους του. Η επιμονή που μπορεί να έχει ένας ταύρος μπορεί και να σε “σκοτώσει”.

Ελεύθερα πνεύματα

Μην προσπαθήσεις να κλείσεις έναν Ταύρο σε ένα κλουβί. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον πεισμώσεις με αποτέλεσμα να τον χάσεις. Και πίστεψέ με, δεν θέλεις να χάσεις έναν Ταύρο από τη ζωή σου.

Οι αλλαγές δε γίνονται αποδεκτές

Στους Ταύρους δεν αρέσουν οι αλλαγές. Οι αλλαγές μπορούν να τους κάνουν νευρικούς και ανήσυχους.

Εκεί που θα δεις την εφευρετικότητα του Ταύρου είναι όταν βρεθεί μπροστά σε νέες εμπειρίες και καταστάσεις. Θα προσπαθήσει με κάθε μέσο να τις αποτρέψει. Αν πρέπει να πάρουν την απόφαση για μία αλλαγή, θα το σκεφτούν ξανά και ξανά.

Έρωτας

Οι Ταύροι είναι από τα πιο παθιασμένα ζώδια. Για τον Ταύρο ισχύει η φράση “Ο έρωτας περνάει από το στομάχι”. Αν σκοπεύεις να σαγηνεύσεις έναν Ταύρο, προετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο και είναι δικός σου.

Μην παίξεις με το μυαλό του, ωστόσο δείξε του ότι απέναντι του στέκεται ένα άτομο έξυπνο (όσο αυτός) και ότι μπορεί να συζητήσει ενδιαφέροντα θέματα μαζί σου.

Το ιδανικό ταίρι

Καρκίνος: Από την μία πλευρά βρίσκεται η λογική του Ταύρου και από την άλλη το συναίσθημα του Καρκίνου.

Ο Καρκίνος μπορεί να σε μαγέψει με την τρυφερότητα και την ευαισθησία του. Η φύση του Καρκίνου θα σε κάνει να διώξεις κάθε επιφυλακτική σκέψη και να νιώσεις οικειότητα μαζί του, απαραίτητο κριτήριο στη δημιουργία καινούριας σχέσης.

Παρθένος: Ανήκετε και οι δύο στην οικογένεια των γήινων ζωδίων, το οποίο είναι ένα πολύ καλό σημάδι για την ομαλή εξέλιξη της σχέσης.

Είστε και οι δύο άνθρωποι με σοβαρό και υπεύθυνο χαρακτήρα. Σαν Ταύρος μπορείς να βασιστείς πάνω σε έναν Παρθένο και να συζητήσεις μαζί του όλα όσα σε προβληματίζουν και θέλεις να μοιραστείς.

Αιγόκερως: Και αυτός ο συνδυασμός προέρχεται από ζώδια της γης. Αυτό σημαίνει ότι οι λογικοί χαρακτήρες σας μπορούν να ενωθούν και να δημιουργήσουν μια πολύ καλή σχέση σε επίπεδο επικοινωνίας.

Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για έναν Αιγόκερω, προσπάθησε να βάλεις στην άκρη τα πείσματα και τους εγωισμούς.

Εσύ με πόσα από αυτά τα χαρακτηριστικά ταυτίζεσαι; Αφιέρωσε κι εσύ το άρθρο στους Ταύρους της ζωής σου!