fbpx

Έλενα Χριστοπούλου: Δες ποια φιναλίστ του GNTM “ανέλαβε” η γνωστή booker!

by Trends Team

Γνωρίσαμε την Έλενα Χριστοπούλου ως coach των παικτριών του GNTM και σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη μια τέτοια παρουσία και προσωπικότητα.

Όχι μόνο τράβηξε την προσοχή και τα φώτα πάνω της, αλλά έχει αγαπηθεί από πολλούς για το χιούμορ της και το style της. Γι’ αυτό άλλωστε τώρα βρίσκεται σε άλλη μια εκπομπή μόδας, το My Style Rocks 3, αυτή τη φορά ως κριτής.

Όμως, η μόνιμη της δουλειά είναι booker μοντέλων, ακόμη και γνωστών Ελληνίδων! Όπως της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, της Κλέλιας Ανδριολάτου, της Βασιλικής Ρούσσου αλλά και της Εβελίνας Σκίτσκο, την οποία ανέλαβε με το τέλος του GNTM 1.

Ακόμη ένα πανέμορφο κορίτσι μπήκε στην ομάδα αυτή και αφέθηκε στα χέρια της Ελληνίδας booker! Σίγουρα τη γνωρίζεις, αφού μόλις βγήκε από το δεύτερο κύκλο του GNTM!

Μάθε περισσότερα:

Την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό Μεσημεράκι”. Εκεί, μίλησε για πολλά, αλλά κυρίως για τα επαγγελματικά της.

Μέσα σ’ αυτά αποκάλυψε πως με το τέλος του παιχνιδιού ανέλαβε την Κέισι Μίζιου. Την 3η φιναλίστ του GNTM 3.

 

View this post on Instagram

 

Shot by: @vrallhs

A post shared by Κεισι Μιζιου (@keisi.miziou) on

Μάλιστα, η Κέισι ανέβασε φωτογραφίες από την τελευταία της φωτογράφηση μόδας με την Εβελίνα, το γνωστό μοντέλο που αγαπήσαμε στο πρώτο GNTM!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Κέισι βρίσκεται σε καλά χέρια! Εσύ τι λες;