fbpx

Ιχθύς: 7 χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι είναι η “ψυχάρα” όλων των ζωδίων!

by Trends Team

Το πιο κάτω άρθρο είναι αφιερωμένο στο Ιχθύ, το ζώδιο που εκπροσωπεί τον μήνα Μάρτιο. Ψάξαμε, αναλύσαμε και πιο κάτω σου εξηγούμε ποια είναι τα 7 κύρια χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου.

Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά είναι σε τόσο βαθμό αντιπροσωπευτικά για όσους ανήκουν  στο ζώδιο του Ιχθύ, που θα εκπλαγείς!

Δες ποια είναι εδώ:

Πολύ καλοί φίλοι

Ο Ιχθύς φημίζεται για την ευαισθησία του. Ένας Ιχθύς είναι τόσο ευαίσθητος που αν πάθει κακό ένα κοντινό του πρόσωπο ή ένας πολύ καλός του φίλος θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει.

Μπαίνει πολύ εύκολα στη θέση του άλλου, γι’ αυτό και δε δυσκολεύεται καθόλου να οικειοποιηθεί με μία κατάσταση. Αυτό βέβαια, μερικές φορές έχει αρνητικά αποτελέσματα στην ψυχολογία του.

Πολιτισμός = Ιχθύς

thenationalherald.com

Ο Ιχθύς συνήθως είναι καλός σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τις τέχνες, το θέατρο, την συγγραφή και την μουσική.

Το μυστήριο κυλάει στις φλέβες του, αλλά και με οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με την διέγερση του μυαλού.

Δεν είναι τυχαίο που ανάμεσα στους Ιχθύες είναι και η Ελένη Φουρέιρα, όπως και η Ευρυδίκη!  

Η ψυχή του ζωδιακού κύκλου

Ο Ιχθύς αν δει ένα μικρό γατάκι που κουτσαίνει στον δρόμο, θα του χαλάσει η ψυχολογία του και μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί. Όπου και πάλι θα συνεχίσει να σκέφτεται: “Το καημένο γατάκι που δεν μπορούσε να περπατήσει”.

Και εσύ που είσαι Ιχθύς και το διαβάζεις αυτή την στιγμή μάλλον θα είπες “Γιατί; το γατάκι δεν έχει ψυχή;”. Μα φυσικά! Όμως αν κάτι δεν μπορείς να το αλλάξεις, μην το αφήνεις να σε πλακώνει ψυχολογικά.

Ιχθύς και έρωτας

Τον Ιχθύ στα ερωτικά, θα τον καταλάβεις από το φλερτ. Ο Ιχθύς φλερτάρει με πολύ ρομαντικούς τρόπους γιατί πιστεύει πολύ στον έρωτα, δίνεται ολοκληρωτικά στον/στην σύντροφο του/της και τον/την θεωρεί αδελφή ψυχή του/της.

Από το πρώτο ραντεβού, προσπαθώντας να σε γνωρίσει, θα σου μιλήσει με ποιότητα και  σεβασμό για τα όσα γνωρίζει για το θέμα.

Ωστόσο, συχνά καταλήγει απογοητευμένος από μια σχέση ή ερωτική περιπέτεια, επειδή εξιδανικεύει το ταίρι του/της σχεδιάζοντας το μέλλον τους.

Κάνει ρομαντικό σεξ

Το σεξ για τον Ιχθύ είναι ένα είδος επιβεβαίωσης για τον συναισθηματικό του/της κόσμο. Μία σημαντική στιγμή στην οποία ενώνεται σωματικά και ψυχικά με τον άνθρωπο που αγαπά.

Η σεξουαλική του πλευρά δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς βαθιά συναισθήματα για το ταίρι του. Μπορεί στο ξεκίνημα μίας σεξουαλικής δραστηριότητας, ο Ιχθύς να είναι ντροπαλός, “μαζεμένος” και αρκετά συνεσταλμένος, αυτό όμως συμβαίνει μέχρι να “πάρει τον αέρα του συντρόφου”.

Ένας Ιχθύς δεν προτιμά το σεξ της μιας βραδιάς ή οτιδήποτε δεν στηρίζεται στο συναίσθημα.

Έχει την 6η αίσθηση

Ο Ιχθύς έχει τρομερή διαισθητική ικανότητα. Στους περισσότερους Ιχθύες αρέσουν τα απόκρυφα ή ο πνευματισμός.

Είναι φοβερό το πόσο καλά κατανοεί ένας Ιχθύς τους ανθρώπους και πόσο μεγάλη ικανότητα έχει στο να διεισδύει στον ψυχισμό ενός ατόμου και να διακρίνει τα κίνητρα του.

Όμως, μην σε ξεγελά η ευαισθησία του. Κανένας Ιχθύς δεν είναι ο εύκολος αντίπαλος που νομίζεις ότι είναι με αυτό που δείχνει. Στην πραγματικότητα έχει πολύ δυναμικό χαρακτήρα.

Υποψήφια ταίρια

Ταύρος: Ο Ιχθύς ταιριάζει με τον Ταύρο 90%. Οι Ταύροι είναι άνθρωποι που λειτουργούν κυρίως με την λογική σε αντίθεση με τους Ιχθύες που λειτουργούν με το συναίσθημα.

Το κοινό μεταξύ αυτών των 2 ζωδίων είναι ότι και οι δύο θέλουν να εξαφαλίσουν συναισθηματική ασφάλεια!

Καρκίνος: Ο Ιχθύς ταιριάζει με τον Καρκίνο 100%. Η σχέση αυτή χαρακτηρίζεται μόνο από συναίσθημα, ρομαντισμό και αγάπη!

Αφού και τα 2 ζώδια ανήκουν στην ίδια οικογένεια των ζωδίων το Νερού τα οποία έχουν ευαισθησίες και οι ανάγκες τους είναι συναισθηματικού τύπου. Η σχέση μπορεί πολύ εύκολα να αναπτυχθεί λόγω της συναισθηματικής ικανοποίησης που θα λάβει ο ένας από τον άλλο.

Παρθένος: Ο Ιχθύς με τον Παρθένο ταιριάζουν 65%. Η σχέση μεταξύ Ιχθύ και Παρθένου είναι αυτό που λέμε “Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν”! Μπορεί να καβγαδίζουν συνεχώς παρ’ όλα αυτά πάντα καταλήγουν σε μια μέση λύση.

Σκορπιός: Ο Ιχθύς με τον Σκορπιό ταιριάζει 100%. Εφόσον είναι και οι δύο ζώδια του νερού, η σχέση σε θέμα προσωπικοτήτων, θα τους κάνει πολύ ευτυχισμένους.

Λειτουργούν και οι 2 με βάση το συναίσθημα και αυτό τους παροτρύνει να κάνουν όνειρα μαζί και να ζήσουν στιγμές που θα τους μείνουν αξέχαστες!

Ιχθύς: Ο Ιχθύς με τον Ιχθύ ταιριάζει… 100%. Δεν ισχύει σε όλους αυτό που λένε ότι “τα ίδια ζώδια δεν ταιριάζουν μεταξύ τους”. Στην περίπτωση του συγκεκριμένου ζωδίου ό,τι κάνει ο ένας σε μια σχέση, αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του άλλου.

Εσύ πόσα από αυτά τα χαρακτηριστικά έχεις;