Σε συνέχεια του προηγούμενου μας άρθρου για τα TikTok beauty hacks, το Tiktok εξακολουθεί να είναι ο παράδεισος των beauty lovers, με tips and tricks που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη ζωή σας έστω και λίγο πιο εύκολη. Όλοι λατρεύουμε ένα 60 δευτερολέπτων συνοπτικό beauty hack video και φυσικά TikTok neverfails us.

Από DIY Skincare σε γρήγορα hair hacks, αυτά τα έξυπνα shortcuts θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα. Κάτω από το εύχρηστο hashtag #beautyhacks, χιλιάδες βίντεο προσφέρουν εξαιρετικά creative tipsκαι tutorials για μερικά από τα πιο κοινά θέματα που αφορούν το skincare, τα μαλλιά και τα μακιγιάζ.

Και όπως έχουμε ξαναπεί, το TikTok έχει υιοθετηθεί τόσο από μεγάλους επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες, και έτσι είναι θέμα χρόνου ο user του TikTok να προσγειωθεί στο επόμενο πείραμα ομορφιάς, βολικά διάρκειας κάτω από 60 δευτερόλεπτα. Τα δύο beaty hacks πιο κάτω αφορούν tips που μπορείτε να ενσωματώσετε στο make-up ritual σας.

1Eyeliner for Hooded Eyes

@ttniquemua

how i do my eyeliner! #eyeliner #hoodedeyes #asianeyes #makeuphacks

♬ original sound – Sazxmai

Όποιος έχει hooded eyes ξέρει πόσο δύσκολο είναι να δημιουργήσει το τέλειο cat-eye  eyeliner. Χάρη στην «τσάκιση» του άνω βλεφάρου, όταν δημιουργούμε το cat-eye look  με τον κλασσικό τρόπο, μόλις ανοίξουμε τα μάτια μας πολύ πιθανόν να  εξαφανίζεται και να φαίνεται μόνο η γραμμή που προεξέχει στα μάτια μας.

Η διαδικασία για eyeliner for hooded eyes έχει ως εξής: Πρώτον, σχεδιάστε μια γραμμή από την εξωτερική άκρη του βλεφάρου προς τα πάνω, κατευθυνόμενη προς τον κρόταφο. Όσο πιο μακριά είναι η γραμμή και η κλίση της γραμμής, τόσο πιο dramatic θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, κοιτάξτε ευθεία μπροστά και σχεδιάστε μια πιο μικρή γραμμή από το πιο πάνω σημείο της πρώτης γραμμής προς το hood του βλεφάρου, με μικρότερη κλίση από την πρώτη γραμμή. Στη συνέχεια, κοιτάξτε προς τα κάτω και τραβήξτε μια γραμμή από το κάτω μέρος αυτού του τριγώνου (από το σημείο που τελείωσε η δεύτερη γραμμή) στη γραμμή βλεφαρίδων σας στο ανώτατο μέρος του ματιού σας. Και τέλος, γεμίστε το σχήμα που δημιουργήθηκε.

2Που να τοποθετήσετε το blush

@meganlavallie

Blush is my favorite part 🥰#makeuptipstiktok #makeuptutoriual #blush #rarebeautyblush

♬ La Vie En Rose – Emily Watts

Το Tiktok μας έχει κυριολεκτικά διδάξει την σημασία της τοποθέτησης του blush στο σωστό σημείο. Συγκεκριμένα, μας έχει αποδείξει πώς η  εφαρμογή ρουζ στις κορυφές των ζυγωματικών μέχρι τους κροτάφους (αντί για στα μήλα του προσώπου – apples of cheeks), μπορεί να δημιουργήσει ένα πιο lifted αποτέλεσμα.

Στην πραγματικότητα το hack αυτό εξαρτάται από το σχήμα του προσώπου σας. Τα στρογγυλά και σε σχήμα καρδιάς πρόσωπα μπορούν να εφαρμόσουν ρουζ και στα μήλα του προσώπου. Ωστόσο, στα oval-shapeπρόσωπα ταιριάζει καλύτερα το ρουζ στο εξωτερικό μέρος των ζυγωματικών. Η υψηλότερη τοποθέτηση συμβάλλει πραγματικά στη δημιουργία μιας ανυψωμένης εμφάνισης. Και τέλος, χρησιμοποιώντας το make-upblender σας, φροντίστε να μπλεντάρετε καλά το blush σας, με το contouring και το highlighter σας!