fbpx

6 Κύπριοι επαγγελματίες μας δίνουν tips για την απόλυτη ανανέωση προσώπου, σώματος & ψυχής

by Trends Team

Μπήκε δυναμικά η νέα χρονιά, κι εμείς θέλουμε να νιώθουμε πιο ανανεωμένες από ποτέ. Όχι όμως μόνο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά!

Γι’ αυτό και ρωτήσαμε 6 επιτυχημένους Κύπριους επαγγελματίες για να μας δώσουν τα δικά τους tips κι έτσι να καταφέρουμε να πετύχουμε την απόλυτη ανανέωση!

Δες πιο κάτω όσα μας είπαν: 

Στέφανη Χαραλάμπους, Ιδιοκτήτρια boutique «Neutral Gallery»

Η αρχή κάθε νέου έτους είναι η περίοδος όπου όλοι κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και θέτουμε νέους στόχους προσπαθώντας να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Η ανανέωση που ψάχνουμε έρχεται μέσα από καθημερινές μικρές συνήθειες:
 1. Θέτουμε στόχους. Μικρούς και ρεαλιστικούς στόχους που αφορούν το άμεσο μέλλον και που μας δίνουν την ώθηση για το επόμενο μεγαλύτερο βήμα μας.
 2. Μικρές αλλαγές στη διατροφή και άσκησή μας, μας δίνουν καθημερινά την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε.
 3. Ανανέωση στη γκαρνταρόμπα! Μπορούμε να επιβραβεύουμε τον εαυτό μας με κάτι μικρό και να αφιερώνουμε χρόνο σε εμάς είτε με λίγα ψώνια, είτε μια ανανέωση στο χτένισμα μας, ώστε να νιώθουμε πάντα περιποιημένες.
 4. Τέλος, να βλέπουμε κάθε εμπόδιο από τη θετική πλευρά και να είμαστε αισιόδοξοι. Να μην απογοητευόμαστε και να μένουμε σταθεροί στην πορεία μας για την εκπλήρωση των στόχων μας!

Γιάννης Μιχαήλ, Βιοσυντονιστής – Σύμβουλος ψυχικής υγείας

Οι 5 δικές μου συμβουλές για το 2020 είναι οι εξής:
 1. Γράφετε κάθε πρωί 5 καθημερινούς στόχους που θέλετε να επιτύχετε.
 2. Πριν πάτε για ύπνο, γράφετε 5 πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμων.
 3. 10 λεπτά την ημέρα εξασκείστε την «Δύναμη της απεικόνισης». Δηλαδή, προσπαθήστε να φανταστείτε τους στόχους σας να πραγματοποιούνται.
 4.  Διαβάζετε για περίπου 1 ώρα την ημέρα.
 5. Προσπαθήστε να αθλείστε 4 φορές την εβδομάδα.

Έλενα Στρογγυλιώτου,  Fashion Designer

Η καλύτερη ανανέωση για την καινούρια χρονιά στον δικό μου τομέα πιστεύω ότι είναι ένα ξεκαθάρισμα και ένα και συγύρισμα της γκαρνταρόμπας μας!

Όταν την ανοίγουμε θα πρέπει να νιώθουμε όμορφα! Μια νέα αγορά που θα πρότεινα για το καινούριο έτος είναι μια άνετη μπλούζα με έντονο όγκο στα μανίκια ή στους ώμους.

Tip: Νιώστε άνετα με ό,τι και αν φορέσετε, και να είστε ο εαυτός σας. Και να θυμάστε, δεν είναι αυτό που φοράμε που μας κάνει όμορφες αλλά αυτό που εκπέμπουμε!

Δρ. Αφρούλλα Καραμάνη, Eμφυτευματολόγος–Οδοντιατρική κλινική Perfect Smile Karamani Dental Clinic

Ένα ωραίο χαμόγελο είναι ένα πραγματικό στολίδι στον άνθρωπο, εκεί καθρεφτίζεται η προσωπικότητα του ατόμου, η ψυχή αλλά και η καλή του διάθεση.

Με ένα όμορφο χαμόγελο μπορούμε να βελτιώσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις, αλλά και τις επαγγελματικές μας. Επενδύοντας στο χαμόγελο μας αποκτούμε ένα δυνατό όπλο για τα μικρά θαύματα της καθημερινότητάς μας.

Βάλτε στην ζωή σας το χαμόγελο σαν ένα προσωπικό στόχο για το 2020. Θα αλλάξει την ζωή σας! Μην διστάσετε να πάρετε συμβουλές από τον οδοντίατρό σας για να μεταμορφώσετε το χαμόγελό σας.

Συμβουλές που ταιριάζουν μόνο στην δική σας προσωπικότητα. Σήμερα υπάρχουν εύκολες αλλά και μη επεμβατικές τεχνικές, που μπορούν εύκολα και γρήγορα να ολοκληρώσουν αυτό που εσείς ονειρεύεστε. Τις περισσότερες φορές, οι μικρές διορθώσεις αφήνουν καταπληκτικά αποτελέσματα.

Δρ. Γεωργία Κουλέρμου, Πλαστικός Χειρουργός

Ξέρουμε πως τον χρόνο δεν μπορούμε να τον νικήσουμε. Μπορούμε όμως να τον καθυστερήσουμε ή ακόμη και να τον πάρουμε λίγο πίσω. Ξεκινάμε την καινούρια χρονιά φροντίζοντας το δέρμα μας, βελτιώνοντας την ποιότητά του, ενισχύοντας την ενυδάτωσή του, διατηρώντας το δηλαδή σε καλή υγεία.

Με αυτό τον τρόπο, βάζουμε τις βάσεις ώστε με μικρές θεραπείες, ελάχιστα επεμβατικές, να διατηρήσουμε τον εαυτό μας στην καλύτερή του κατάσταση. Στην διάθεσή μας, υπάρχουν πολλές τέτοιες θεραπείες, όπως μεσοθεραπείες, PRP, μεσοθεραπείες με υαλουρονικό και θεραπείες με βλαστοκύτταρα που μπορούμε να κάνουμε αυτή την νέα χρονιά. Ό,τι πιο καινούργιο, σύγχρονο και ανανεωτικό! Καλή μας χρονιά, με υγεία!

Μαρία Κωνσταντίνου, Beautician – Ιδιοκτήτρια Mentale Spa

Καινούρια χρονιά και πάμε να οργανωθούμε για να βάλουμε τους καινούριους στόχους μας. Στόχος μας να γίνουμε όμορφες και λαμπερές, με επιδερμίδα αναλλοίωτη στο χρόνο. Γι’ αυτό και εμείς προτείνουμε το καθαρισμό που όλες λατρέψαμε: Toν 365 signature resurfacing.

Ο καθαρισμός αυτός, δεν είναι ένας απλός καθαρισμός αλλά ένας βαθύς καθαρισμός με οξέα φρούτων που συνδυάζει βαθύ καθαρισμό προσώπου και τη χρήση οξέων φρούτων βραδείας αποδέσμευσης. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά από την ίδια μέρα. Κατάλληλο για λιπαρά δέρματα, με δυσχρωμίες, ευαίσθητο ξηρό, με φωτογήρανση.

Τα πλεονεκτήματά του:
 •  Μέγιστη, ομοιόμορφη και ελεγχομένη διείσδυση των
  ενεργών συστατικών σε βάθος.
 • Στοχευμένη αναγέννηση των κυττάρων.
 •  Χωρίς επιφανειακό τραύμα και ανεπιθύμητες παρενέργειες.
 • Εξαιρετική ανοχή από το δέρμα.
 • Και έτσι κάνουμε ένα restart του δέρματος!

Σώμα: Σλόγκαν για όλες τις κοπέλες – «Αγάπησε το σώμα σου». Αφού μετά τα Χριστούγεννα έχουμε κάνει αρκετές καταχρήσεις, προτείνουμε το Coccon Duotechnology!

Πρόκειται για ένα σύστημα που συνδυάζει δύο τεχνολογίες: Cavitation (Σπηλαίωση) και Radiofrequency (Ραδιοσυχνότητες) οι οποίες χρησιμοποιούνται για την αντίμετώπιση της κυτταρίττιδας, της τοπικής εναπόθεσης λίπους και της χαλάρωσης προσώπου και σώματος. Radiofrequency (Ραδιοσυχνότητες) Οι ραδιοσυχνότητες εφαρμόζονται στο πρόσωπο και το σώμα για τις παρακάτω ενδείξεις:

 • Lifting προσώπου και λαιμού
 • Λείανση ρυτίδων και καταπολέμηση μαύρων κύκλων
 • Μείωση διπλοσάγονου
 • Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας σε κοιλιά, γλουτούς μηρούς και μπράτσα
 • Σύσφιξη δέρματος στο σώμα

Cavitation (Σπηλαίωση): Με τη μέθοδο αυτή τα λιποκύτταρα καταστρέφονται (λιποδιάσπαση) και ρευστοποιούνται (λιπόλυση). Αποτελεί την πιο δραστική μη επεμβατική θεραπεία λιπογλυπτικής σε περιοχές με περιττό τοπικό λίπος όπως πρόσθια και πλάγια περιοχή της κοιλιάς, γλουτούς κ.ά.

Εσύ ποιο από αυτά τα tips θα ακολουθήσεις;