Πόσες φορές μπήκες σε online shop ή πήγες στο αγαπημένο σου κατάστημα καλλυντικών και είδες κάποια προϊόντα που αρχικά δεν κατάλαβες τη χρήση τους και μετά ίσως να μπήκες σε δεύτερη σκέψη για να τα δοκιμάσεις από περιέργεια;

Αρκετές φορές! Γι’ αυτό κι εμείς κάναμε μια έρευνα και βρήκαμε ποια είναι τα 5 πιο περίεργα προϊόντα ομορφιάς που μπορείς να βρεις ή να έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου!

Δες τα εδώ:

1Vibrating eye patches

Για ποιο λόγο να αγοράσεις κανονικά eye patches για να ξεκουράζεις τα μάτια σου, ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα πιο πάνω τα οποία δονούνται;

Βέβαια, δεν ξέρουμε αν δουλεύουν και αν ξεκουράζουν τα μάτια, ωστόσο σίγουρα πολλές γυναίκες μόνο από περιέργεια θα αγόραζαν το συγκεκριμένο προϊόν.

Βρες τα εδώ!

2Calm your tits

Νιώθεις ότι χρειάζεσαι συγκεκριμένη κρέμα για το στήθος σου; Αν και η απάντησή σου μάλλον είναι όχι, τότε με αυτό το προϊόν που έγινε viral στο Instagram να έκανες δεύτερες σκέψεις!

Σου υπόσχεται ότι θα βοηθήσει το δέρμα στην περιοχή τους στήθους σου να είναι πιο μαλακό, αποτρέπει τον ιδρώτα κάτω από το στήθος και καθαρίζει και την ακμή!

Βρες την εδώ!

3Στήριγμα του μανικιούρ

Σίγουρα θα χρειαζόσουν ένα προϊόν που μοιάζει με δαχτυλίδι για να κρατάει και να στηρίζει το μανικιούρ καθώς κάνεις τα νύχια σου! #Νot!

Αν θέλεις όμως να προμηθευτείς αυτό το προΪόν να ξέρεις, ότι μπορείς να το βρεις σε διάφορα χρώματα και ότι είναι φτιαγμένο από σιλικόνη!

Βρες το εδώ!

4Στάμπα για τα φρύδια

Για ποιο λόγο να σπαταλάς τις ώρες σου, γεμίζοντας κενά στα φρύδια σου, ενώ μπορείς πολύ εύκολα να τα κάνεις με μια “στάμπα”;

Σίγουρα δεν το χρησιμοποιήσαμε για να σου πούμε αν όντως δουλεύει, και αν όντως αυτή η  έτοιμη “στάμπα φρυδιού” ταιριάζει στο δικό σου πρόσωπο, γι’ αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με δική σου ευθύνη!

Βρες το εδώ!

5Βαμβακάκια από μετάξι για να φεύγουν τα στίγματα

Φαίνεται πως μάλλον κάποιος αμφισβήτησε ότι το απλό βαμβάκι μπορεί να απομακρύνει τα μαύρα στίγματα κι έτσι δημιούργησε βαμβάκια από μετάξι!

Όπως γράφουν στις οδηγίες, τοποθετείς τα βαμβάκια από μετάξι σε ζεστό νερό, μετά τα  εφαρμόζεις στα δάχτυλά σου και ως διά μαγείας με απλές κινήσεις φεύγουν τα μαύρα στίγματα από το πρόσωπό σου! Αν δεν τα αγόρασες ακόμα, please μην το κάνεις!

Βρες το εδώ!

Εσύ ποιο από αυτά τα προϊόντα θα ήθελες να δοκιμάσεις;