Είσαι αρκετά κουρασμένη. Από τη μια τα deadlines στη δουλειά ή το πανεπιστήμιο, από την άλλη τρέχεις από πίσω όλες τις υποχρεώσεις που έχεις με φίλους και οικογένεια, και τέλος προσπαθείς να αφιερώσεις και λίγο χρόνο σε εσένα, που η αλήθεια είναι ότι δύσκολα βρίσκεις.

Έλα όμως που πρέπει να είσαι πάντα περιποιημένη και να δείχνεις πάντα φρέσκια. Και εκτός από την ξεκούραση και τον ύπνο, υπάρχει ένα προϊόν το οποίο θα σε βοηθήσει να το πετύχεις αυτό! Και όχι δεν είναι το concealer!

Αλλά, τα eye patches που βάζεις κάτω από τα μάτια σου. Βάζοντάς τα για λίγη ώρα, σίγουρα θα βοηθήσεις το βλέμμα σου, να δείχνει πιο ξεκούραστο και λαμπερό. Μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο προϊόν, λίγο πριν ετοιμαστείς να πας σε ένα σημαντικό event!

glowsly.com/under-eye-masks-eye-patches/

Βλέποντας αρκετές διάσημες influencers, bloggers, YouTubers και ηθοποιούς που έχουν εκατομμύρια followers να δοκιμάζουν τα eye patches, σίγουρα θα σου πέρασε από το μυαλό ότι το συγκεκριμένο προϊόν είναι αρκετά ακριβό!

Ωστόσο, αυτό δεν αληθεύει, αφού βρήκαμε πολλά και οικονομικά eye patches που θα σε κάνουν να δείχνεις ξεκούραστη κάθε ώρα και στιγμή!

Δες πιο κάτω ποια σου προτείνουμε:

1Glam Glow Eyeboost – €7,50

Βρες το εδώ!

2BeautyPro Eye Therapy – €5,80

Βρες την εδώ!

3Garnier Eye Sheet Mask – €3,60

Βρες το εδώ!

4Yes To Cucumbers 2-Step Eye Mask Kit – €6

Βρες το εδώ!

5e.l.f. Cosmetics Hydrogel Under Eye Mask – €7,50

Βρες τα εδώ!

Εσύ ποιο από αυτό θα πάρεις;