fbpx

Beauty Tech: Αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης!

by Trends Team

Fact: Η διαδικασία αφαίρεσης του μακιγιάζ είναι το «μαύρο πρόβατο» σε κάθε skincare routine. Συχνά υποτιμημένο από τις περισσότερες από εμάς, αποτελεί όμως ένα από τα πιο σημαντικά steps σε μια ρουτίνα ομορφιάς. Και ενώ η μη αποτελεσματική αφαίρεση του μακιγιάζ μοιάζει ακίνδυνη, συνδέεται άμεσα με φραγμένους πόρους, ατέλειες και την απώλεια φωτεινότητας του δέρματος, τα οποία γίνονται περισσότερο εμφανή με τον καιρό. Επίσης, μακροπρόθεσμα επιταχύνεται η φθορά του δέρματος και η εμφάνιση των πρόωρων σημαδιών γήρανσης.

Είναι ασφαλές να δηλώσουμε πως ζούμε σε μια εποχή που η ευκολία αποτελεί προτεραιότητα και είναι ευπρόσδεκτο συναίσθημα, ειδικά όταν πρόκειται για το skincare ritual μας. Σε μια προσπάθεια εξοικονόμησης  χρόνου και χρημάτων, χωρίς δεύτερη σκέψη καταφεύγουμε σε εύκολους, φτηνούς και σίγουρα όχι βιώσιμους τρόπους ντεμακιγιάζ. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως τα make-up removal wipes είναι εχθρός του δέρματος αλλά και του περιβάλλοντος! Εναλλακτικά, το πλύσιμο του προσώπου μας με cleanser και νερό είναι αρκετό για να απαλλαγούμε από λάδια και το μακιγιάζ. Στην πραγματικότητα όμως εάν θέλουμε να πετύχουμε βαθύ καθαρισμό του προσώπου, τότε πρέπει να καταφύγουμε στην τεχνολογία.

Όταν οι κόσμοι της ομορφιάς και της τεχνολογίας συναντώνται, δημιουργούν καινοτομίες που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε πώς ζούσαμε χωρίς αυτές. Έξυπνες συσκευές προσώπου με πολυλειτουργικές καινοτομίες δίνουν ανάσες  στο υπερφορτωμένο πρόγραμμα της σύγχρονης γυναίκας εφαρμόζοντας πολύ εξατομικευμένες high-tech θεραπείες.

Η Σουηδική εταιρία FOREO, προσφέρει μία σειρά από πρωτοποριακές beauty και wellness λύσεις, που θα επαναπροσδιορίζουν τo skincare ritual σας και την έννοια της καθαρής επιδερμίδας. Η προσέγγιση του brand στον κόσμο της ομορφιάς είναι μια συνεχής προσπάθεια βελτίωσης των υφιστάμενων επιλογών για skincare gadgets που προσφέρει η αγορά σήμερα. Ο ιδρυτής της FOREO έχει περισσότερες από 200 διεθνείς πατέντες κατοχυρωμένες στο όνομά του – wait, what?

Η έμπνευση, ή καλύτερα, το κίνητρο πίσω από την δημιουργία του brand ήταν η προσωπική εμπειρία της γυναίκας του, όταν ξεκίνησε να χρησιμοποιεί ένα γνωστό brand με facial brushes. Το προϊόν αυτό ήταν κατασκευασμένο με nylon bristles τα οποία μπορούσαν εύκολα να προσελκύσουν βακτήρια και ήταν εμφανώς πολύ σκληρά για την επιδερμίδα.  Και επειδή δεν υπήρχαν εναλλακτικές επιλογές στην αγορά τότε, δημιούργησε τις δικές του επαναστατικές συσκευές FOR EveryOne, που εντάχθηκαν αμέσως στην ρουτίνα πολλών γνωστών celebrities, όπως η Victoria Beckham, η Kim Kardashian, η Meghan Markle, η Miley Cyrus, η Cindy Crawford και η Chrissy Teigen, που σήμερα δηλώνουν περήφανα μέλη της FOREO community.

Συγκεκριμένα, το best-seller του brand, είναι η πολυβραβευμένη και dermatologist-approved cleansing συσκευή LUNA 3 που υπόσχεται ένα εξατομικευμένο ritual ομορφιάς μέσω της δικής του ειδικής εφαρμογής (διαθέσιμη σε Apple Store και Play Store). Συγκεκριμένα, μέσω της εφαρμογής ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 16 διαφορετικές εντάσεις παλμικών δονήσεων αλλά και την χρονική διάρκεια της περιποίησης, για ένα καθαρισμό προσαρμοσμένο στις ανάγκες του χρήστη!

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το LUNA 3 ενεργοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία T-Sonic Pulsations, παράγοντας 8,000 παλμικές δονήσεις ανά λεπτό. Με βάση τις κλινικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, οι παλμικές δονήσεις ανοίγουν τους πόρους και διευκολύνουν στην απομάκρυνση του 99,9% των ρύπων και υπολειμμάτων make up, καθώς και των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει βαθύτερο καθαρισμό που έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη απορρόφηση των skincare προϊόντων που έπονται στη συνέχεια, με αποτέλεσμα το λαμπερό δέρμα αλλά και την δραματική βελτίωση εφαρμογής του foundation! Όσο συστηματικά ή έντονα κι αν πλένει κανείς το πρόσωπό του δεν μπορεί να πετύχει τόσο βαθύ καθαρισμό, χωρίς επιθετικό scrubbing  (τρίψιμο).  Ταυτόχρονα, οι δονήσεις αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα.

Όσο αφορά τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένη η συσκευή, η κεφαλή από σιλικόνη είναι υποαλλεργική και αντιβακτηριδιακή ενώ τα silicone bristles είναι πολύ απαλά και ultra-hygienic – x35 φορές πιο υγιεινά από τις συνηθισμένες νάιλον τρίχες.

Ιδανικό για κάθε είδος επιδερμίδας, οι τρεις αποχρώσεις του συμβολίζουν τον τύπο επιδερμίδας στον οποίο απευθύνονται, παρέχοντας μία σειρά από στοχευμένες δράσεις (για κανονική επιδερμίδα με λιπαρό T-Zone, για ευαίσθητη επιδερμίδα και για  μικτή προς λιπαρή επιδερμίδα). Αυτή η φορητή συσκευή δόνησης λειτουργεί σε συνδυασμό με οποιοδήποτε καθαριστικό προσώπου για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από βαθιά βρωμιά, όμως το LUNA 3 συνοδεύεται με το FOREO Microfoam cleanser.

Και καθώς η ανέπαφη κοινωνική συμπεριφορά εξακολουθεί να αποτελεί προτεραιότητα στην καινούρια μας πραγματικότητα, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να αναβαθμίσουμε την at-home beauty ρουτίνα μας και να μεγιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα της καθημερινής μας αυτο-φροντίδας, εντάσσοντας cutting edge προϊόντα όπως το LUNA 3. Tο LUNA 3 προσφέρει επίσης και μία σειρά από τονωτικά massage treatments, που στοχεύουν στην περιοχή των ματιών, το λαιμό, το περίγραμμα του προσώπου και το στόμα, εξασφαλίζοντας μία πραγματικά επαγγελματική και πολυτελή περιποίηση προσώπου με αίσθηση spa, στην άνεση του σπιτιού μας.

Η ενσωματωμένη καινοτομία στην στρατηγική της εταιρίας FOREO μεταφράζεται σε συνεχώς βελτιωμένα έξυπνα skin-care tools που υπόσχονται να μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σας.


Η σειρά προϊόντων FOREO (www.foreo.com) πωλείται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα ERA Department Stores και στο κατάστημα GLOW Beauty στο The Mall of Cyprus από το 2020, και τώρα πλέον στα Beauty Line μέσω του e-shop (beautyline.com.cy) και σε όλα τα φυσικά καταστήματα.