Το βλέμμα πάνω σε κάθε γυναίκα είναι αυτό που την κάνει και ξεχωρίζει. Γι’ αυτό άλλωστε κι ένα απλό makeup look με μπόλικη μάσκαρα και έντονο lipstick είναι αρκετό για να νιώσει γοητευτική και όμορφη.

Και πώς θα πετύχεις σαγηνευτικό βλέμμα; Μα φυσικά με τις μακριές, πυκνές βλεφαρίδες! Εκτός από τις καλές μάσκαρες και το serum/conditioner (πριν την εφαρμογή της μάσκαρας), υπάρχουν κάποια tricks που εάν τα ακολουθήσεις θα έχεις πιο πλούσιες, καμπυλωτές και πυκνές βλεφαρίδες!

Δες εδώ:

thebeautyslap.blogspot.com

Το συγκεκριμένο trick είναι πολύ πρακτικό και δεν κοστίζει τίποτα, γι’ αυτό και θα σου αρέσει πολύ! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα πιστολάκι μαλλιών και ειδικό ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες. 

Χρησιμοποίησε το πιστολάκι και ζέστανε με αυτό το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων σου για περίπου 15-20 δευτερόλεπτα.

Περίμενε λίγα δευτερόλεπτα για να ΜΗΝ καείς και στη συνέχεια εφάρμοσέ το κοντά στη βάση και στο κέντρο των βλεφαρίδων σου. Ακολούθως, πίεσε απαλά για μερικά δευτερόλεπτα και επανάλαβε τη διαδικασία ακόμα μια με δύο φορές.

Αν θέλεις να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα, τότε εφάρμοσε και μια στρώση μάσκαρας πάνω στις βλεφαρίδες σου για να γίνουν ακόμα πιο μακριές!

Ακολούθησε με προσοχή τα βήματα και θα δεις τεράστια διαφορά! 

Δες επίσης: Mermaid tears: Αυτό είναι το trend στις σκιές ματιών που έγινε viral στο Instagram!

Είμαι μια παθιασμένη fashion blogger και μου αρέσει να ασχολούμαι με τον κόσμο της μόδας ο οποίος είναι εντελώς άσχετος με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μου! Αν και πίστευα ότι κάποτε θα εξασκούσα το επάγγελμά μου σαν δασκάλα, πλέον φαντάζομαι πολύ διαφορετικά τον εαυτό μου: ανάμεσα στα περιοδικά μόδας και τα chiffon, συνεχίζοντας να κάνω με πολύ περισσότερη αφοσίωση αυτό που κάνω και σήμερα!