Ο ορισμός του “perfect outfit” διερμηνεύετε διαφορετικά για την κάθε μια από εμάς. Συνήθως αυτός ο ορισμός μας παραπέμπει στις τελευταίες τάσεις της μόδας, με βάση πάντοτε την ηλικία και τα γούστα της κάθε μιας. Παρόλα’ αυτά, το καθημερινό “perfect outfit” πρέπει να είναι – συνήθως – απλό και ταυτόχρονα fashion-forward.

Ο χειμώνας της Κύπρου μπορεί πολύ ευκολά να χαρακτηριστεί σύντομος και ήπιος, με τον φετινό μας χειμώνα να συνοδεύεται με άφθονη ηλιοφάνεια μέχρι τώρα. Έχουμε εντοπίσει για εσάς 5+1 simple outfit ideas για τον φετινό χειμώνα, από τα οποία τα περισσότερα αποτελούνται από κομμάτια που είναι εύκολο να συνδυαστούν  και να «τελειοποιηθούν» χρησιμοποιώντας κομμάτια που ενδεχομένως να υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα μας.

1Make a statement

Source: @andriasdose

Συνδύασε ένα statement κομμάτι σε ένα γενικά απλό και comfy σύνολο. Για παράδειγμα η προσθήκη ενός μαξιμαλιστικού αλλά διαχρονικού leopard παλτού πάνω από ένα total black σύνολο θα το αναβαθμίσει στην στιγμή.

2Wrap yourself” with a sweater

Source: @lissyroddyy

Ακόμη ένας εύκολός τρόπος να αναβαθμίσετε ένα πολύ εύκολα ένα σύνολο είναι να δέσετε ένα πουλόβερ στους ώμους σας. Είτε είναι layered πάνω από ένα σακάκι, ένα t-shirt ή ένα άλλο πουλόβερ, κάνει κάθε outfit να φαίνεται αμέσως πιο μελετημένο και προσθέτει ενδιαφέρον ακόμη και στα τα πιο βασικά looks.

3The art of layering

Source: @chlodavie

Υιοθετήστε την τεχνική του layering – ή αλλιώς το ντύσιμο του κρεμμυδιού –  για να αντιμετωπίσεις τις χαμηλες θερμοκρασίες που ίσως να προκυψουν και φέτος. Ο πιο γνωστός και κλασικός συνδυασμός είναι το άσπρο πουκάμισο κάτω από ένα oversized πουλόβερ και ένα maxi παλτό από πάνω.

 

4The puffer jacket

Source: @lozvassallo

To puffer jacket αποτελεί ένα βασικό κομμάτι στην ντουλάπα μας, εδώ και πολλά χρόνια. Μια τάση εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’90, σήμερα μπορούμε να βρούμε ένα puffer σακάκι σε κάθε στυλ, χρώμα, μοτίβο και υλικό που επιθυμούμε.  Για ένα ακόμη πιο άνετο αλλά fashion-forward outfit, μπορείτε να συνδυάσετε ένα μονόχρωμο sweatsuit σε συνδυασμό με ένα trendy puffer.

5Make it Leather

Source: @lissyroddyy

Ενώ το δερμάτινο παντελόνι είναι statement και αποτελεί essential item για το Φθινόπωρο και Χειμώνα, με τις ανάλογες προσθαφαιρέσεις μπορεί να φορεθεί απ’ το πρωί ως το βράδυ. Συνδυάστε ένα δερμάτινο παντελόνι με ένα απλό λευκό bodysuit και ένα Puffer Jacket ή ένα teddy bear coat, για ένα πιο cozy αποτέλεσμα.

6A break from your sweatsuits

Source: _jessicaskye

Για όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τις φόρμες σας και για ένα πιο προσεγμένο look, μπορείτε να συνδυάσετε ένα χοντρό πλεκτό, με μια σατέν maxi φούστα, και chunky ή biker boots – το must-have item του φετινού χειμώνα.

Εσένα ποιός είναι ο αγαπημένος σου συνδυασμός;