Άνοιξε ο καιρός και εμείς ολοένα και θέλουμε να κάνουμε βόλτες στη φύση, να αναπνέουμε καθαρό αέρα! Και τι φοράμε όταν θέλουμε να είμαστε άνετες; Μα φυσικά τα αγαπημένα μας sneakers!

Κι επειδή τα sneakers δε συνδέονται μόνο με πιο sporty look, και δε συνδυάζονται μόνο με φόρμες, αλλά και με maxi φορέματα, φούστες κλπ. θέλουμε συνεχώς να ανανεώνουμε αυτά που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας!

Και επειδή τα ρούχα μας έχουν περισσότερα χρώματα τους ανοιξιάτικους μήνες, τα sneakers μας καλό θα ήταν να έχουν πιο ουδέτερες αποχρώσεις! Αν από την άλλη θέλουμε πιο ουδέτερες αποχρώσεις στα ρούχα, τότε τα sneakers με τους πιο έντονους χρωματισμούς θα ταιριάζουν απίστευτα!

Δες ποια σου βρήκαμε:

1Contrast Maxisole Trainers

Βρες τα εδώ!

2Orange Chunky Trainers

Βρες τα εδώ!

3Chunky Sole Sneakers

Βρες τα εδώ!

4Colorful Trainers

Βρες τα εδώ!

5Dark Chunky Hi-Top Trainers

Βρες τα εδώ!

Εσύ ποια από αυτά θα παραγγείλεις;

Δες επίσης: To “Next in Fashion” στο Netflix είναι το νέο reality μόδας που πρέπει οπωσδήποτε να δεις!

Είμαι μια παθιασμένη fashion blogger και μου αρέσει να ασχολούμαι με τον κόσμο της μόδας ο οποίος είναι εντελώς άσχετος με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μου! Αν και πίστευα ότι κάποτε θα εξασκούσα το επάγγελμά μου σαν δασκάλα, πλέον φαντάζομαι πολύ διαφορετικά τον εαυτό μου: ανάμεσα στα περιοδικά μόδας και τα chiffon, συνεχίζοντας να κάνω με πολύ περισσότερη αφοσίωση αυτό που κάνω και σήμερα!