Τα πουκάμισα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα κομμάτια που φορέθηκαν πολύ φέτος από την αρχή της σεζόν! Σατέν, φλοράλ, με έντονα prints, με φουσκωτά μανίκια και όχι μόνο!

Με φούστες, με high waisted jeans, μέσα από σατέν φορέματα και γενικά με πολλούς τρόπους!

Τώρα που είναι όμως χειμώνας, σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να τα φορέσεις γιατί ο καιρός απαιτεί πιο ζεστά ρούχα! Εμμ κάπου εδώ θα σου αλλάξουμε τη γνώμη, αφού με αυτό το tip που θα σου δώσουμε θα φορέσεις ξανά το πουκάμισό σου και μάλιστα δε θα κρυώνεις!

Δες πιο κάτω πώς να το φορέσεις:

stealthelook.com.br/
net-a-porter.com/
ropa.schrankde.com

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι φυσικά είναι να προσθέσεις μέσα από το πουκάμισό σου το μονόχρωμο ζιβάγκο σου! Επέλεξε ένα από τα basic χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, γκρίζο και μπεζ.

Δεν είναι κάποιο καινούργιο στυλιστικό tip, ωστόσο φέτος θα το δούμε να το εφαρμόζουν πολλά fashion girls, και να γίνεται το νέο super trend!

comerblogaramar.com.br
elle.com.au
styledumonde.com
traveloutfits.1youngwoman.com
comerblogaramar.com.br

Εσύ ποιο αγαπημένο πουκάμισό σου θα φορέσεις αύριο;

Δες επίσης: 5 στυλιστικά tips που κάνουν το κάθε outfit να δείχνει πιο cool χωρίς πολλή προσπάθεια!

Είμαι μια παθιασμένη fashion blogger και μου αρέσει να ασχολούμαι με τον κόσμο της μόδας ο οποίος είναι εντελώς άσχετος με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μου! Αν και πίστευα ότι κάποτε θα εξασκούσα το επάγγελμά μου σαν δασκάλα, πλέον φαντάζομαι πολύ διαφορετικά τον εαυτό μου: ανάμεσα στα περιοδικά μόδας και τα chiffon, συνεχίζοντας να κάνω με πολύ περισσότερη αφοσίωση αυτό που κάνω και σήμερα!