Κάθε άνοιξη, μας αρέσει να πειραματιζόμαστε περισσότερο με το look μας, μιας και ανεβαίνει η διάθεσή μας, λόγω καιρού!

Και κάθε φορά στις περισσότερες γυναίκες μας αρέσει να δοκιμάζουμε νέα hairstyles με braids! Κάνουν πιο girly ή κόμψο το look μας!

Το φετινό hairstyle που θα επικρατήσει όσο τίποτα άλλο είναι πολύ απλό και μπορείς να το κάνεις σε λιγότερο από 5 λεπτά και είναι τόοοοσο στυλάτο! Δεν είναι άλλο από την αλοογοουρά με πλεξούδα!

Δες πιο κάτω:

Αρχικά, κάνε μια αλογοουρά είτε ψηλή είτε πιο χαμηλή και μετά επέλεξε με ποιο τρόπο θέλεις να δημιουργήσεις την πλεξούδα σου. Μπορείς να κάνεις διάφορες παραλλαγές, με τριπλή πλεξούδα – το hairstyle που ξέρουμε όλοι- με τετραπλή ή και πενταπλή.

Ακόμη μπορείς να δοκιμάσεις και fishbraid – το λεγόμενο ψαροκόκαλο-, αλλά φρόντισε να μην το κάνεις τόσο στημένο και να είναι πιο χαλαρό. Όσο πιο φυσικό φαίνεται το αποτέλεσμα, τόσο το καλύτερο!

Δοκίμασε να προσθέσεις και αξεσουάρ πάνω σε αυτό! Βάλε headband, hair clips ή ακόμη και bucket hat για να το κάνεις ακόμη πιο cool και fashionable.

Εσύ με ποιο τρόπο θα κάνεις τα μαλλιά σου; 

Δες επίσης: Κλείσε αμέσως ραντεβού στον κομμωτή σου: Αυτά τα 5 haircuts είναι τέλεια για τον χειμώνα!

Είμαι μια παθιασμένη fashion blogger και μου αρέσει να ασχολούμαι με τον κόσμο της μόδας ο οποίος είναι εντελώς άσχετος με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μου! Αν και πίστευα ότι κάποτε θα εξασκούσα το επάγγελμά μου σαν δασκάλα, πλέον φαντάζομαι πολύ διαφορετικά τον εαυτό μου: ανάμεσα στα περιοδικά μόδας και τα chiffon, συνεχίζοντας να κάνω με πολύ περισσότερη αφοσίωση αυτό που κάνω και σήμερα!