Αν παρακολουθείς το Your Face Sounds Familiar (YFSF), τότε δε θα σε παραξένεψε καθόλου ο τίτλος αυτού του άρθρου.

Η Κατερίνα Στικούδη στο YFSF της Κυριακής που είχε θεματική την Eurovision, κλήθηκε να υποδυθεί την Conchita Wurst που βγήκε νικήτρια στον διαγωνισμό τραγουδιού το 2014!

Μάθε περισσότερα πιο κάτω:

Η ομοιότητα ήταν απίστευτη, τόσο εξωτερικά, αλλά και στη φωνή. Γι’ αυτό και δε βγήκε τυχαία νικήτρια της βραδιάς, η Κατερίνα Στικούδη!

Η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη, δεν εντυπωσίασε μόνο την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού, αλλά και την ίδια την Conchita Wurst.

Ναι ναι, καλά διάβασες. Η Conchita είδε την εμφάνιση της Στικούδη, και έκανε reshare το story της. Τα hashtags που χρησιμοποίησε ήταν #sohappy, #Greece δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τον ενθουσιασμό της!

Εσύ τι λες; Κατάφερε η Κατερίνα Στικούδη την Conchita;

Δες επίσης: Η Στικούδη παντρεύτηκε κρυφά! Δείτε τον sexy χορό μετά τον γάμο της!

Είμαι μια παθιασμένη fashion blogger και μου αρέσει να ασχολούμαι με τον κόσμο της μόδας ο οποίος είναι εντελώς άσχετος με τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές μου! Αν και πίστευα ότι κάποτε θα εξασκούσα το επάγγελμά μου σαν δασκάλα, πλέον φαντάζομαι πολύ διαφορετικά τον εαυτό μου: ανάμεσα στα περιοδικά μόδας και τα chiffon, συνεχίζοντας να κάνω με πολύ περισσότερη αφοσίωση αυτό που κάνω και σήμερα!