Ο χαμός που προκλήθηκε με τον άντρα της Khloé Kardashian, Tristan Thompson να την απατάει με την κολλητή της αδερφής τους, Jordyn Wood, δε σταματά εδώ.

Η Jordyn Woods, σε μια συνέντευξη στο Facebook Watch show Red Table Talk, της οικογενειακής τους φίλης Jada Pinkett Smith’s, είπε τη δική της αλήθεια.

Βέβαια όπως φαίνεται, αντί τα πράγματα να πάρουν μια πιο ήρεμη τροπή μετά από όσα ειπώθηκαν από την Jordyn, έγιναν χειρότερα!

Δες πιο κάτω:

Η ίδια στη συνέντευξη μίλησε για όλα όσα συνέβηκαν εκείνο το βράδυ, στο πάρτυ που έκανε στο σπίτι του ο Tristan Thompson.

Αποκάλυψε ότι δεν συνέβηκε κάτι μεταξύ τους, και ότι απλά φιλήθηκαν καθώς αυτή έφευγε από το πάρτυ.

Ενώ ταυτόχρονα, λέει με σιγουριά ότι δεν είναι αυτή που ευθύνεται για τον χωρισμό της Khloe με τον Τristan και ότι τα προβλήματα υπήρχαν από πριν! Oops…

Παρ’ όλα αυτά, η Khloe βλέποντας το απόσπασμα, θύμωσε ακόμη περισσότερο και έγραψε κάτι στο Twitter, κάνοντας tag και την Jordyn.

Όπως φαίνεται η Jordyn, είπε ψέματα για το ότι τηλεφώνησε για να απολογηθεί στην Κhloe, για όσα έγιναν με αυτήν και τον σύντροφό της.

Επίσης, την ενόχλησε που είπε πως δεν ήταν αυτή η αιτία για να χωρίσει με τον Tristan Thompson. Γι’ αυτό και στο tweet έγραψε: “ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ο λόγος που χώρισε η οικογένειά μου.”

Μέσα σε όλα αυτά, πολλοί από τον χώρο των social media, ένας εκ των οποίων είναι και ο Jeffrey Star.

Ο Jeffrey συγκεκριμένα είπε πως ξέρει σίγουρα ότι εδώ και 1 με 2 μήνες κάτι τρέχει μεταξύ της Jordyn Woods και του Tristan Thompson, αφού αυτό ακούγοταν παντού.

Στην πορεία, πολλοί followers της Jordyn, της εναντιώθηκαν λέγοντάς πως και το φιλί θεωρείται ως απάτη. Δε σημαίνει ότι πρέπει να κοιμηθείς στο κρεβάτι μαζί με τον άλλο για να θεωρηθεί ότι απάτησες.

Εσύ ποια υποστηρίζεις;