fbpx

What to watch next on Netflix?

by Trends Team

Παρά τον ανταγωνισμό από το Amazon Prime Video και το Disney Plus, το Netflix παραμένει ο βασιλιάς των streamingservices και η βιβλιοθήκη της πλατφόρμας ήταν μια από τις μεγαλύτερες μας παρηγοριές μας κατά την διάρκεια του lockdown.

Με την επαναλειτουργία των χώρων εστίασης – έστω και μόνο των εξωτερικών υποστατικών – και την αισιοδοξία που συνοδεύει τα νέα δεδομένα, οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε πλέον περιορισμένοι στο σπίτι, και η οθόνη δεν είναι η μόνη μας διέξοδος. Παρόλα αυτά το Netflix αποτελεί ακόμη μέρος της καθημερινότητας μας, και ο «καλός» περιορισμένος χρόνος οθόνης είναι πλέον ακόμη πιο σημαντικός.

«What to watch next » λοιπόν – εκτός από τα 10 Top Trending in Cyprus – στον περιορισμένο μας χρόνο; Παρακάτω καταγράψαμε για εσάς μια προτεινόμενη λίστα Netflix TV Series, επιμελημένη από εμάς τους TV-obsessives. Ας ελπίσουμε ότι θα εντοπίσετε στην πιο κάτω λίστα 1 ή 2 hidden gems για να σας διασκεδάσουν στο σπίτι, ακόμη και μετά τις 11.

Ratched

Από τον Ryan Murphy και τον Ian Brennan, το Ratched είναι ένα drama series που αποδίδει την ιστορία προέλευσης (originstory) της νοσοκόμας Mildred. Το 1947, η Mildred καταφθάνει στη βόρεια Καλιφόρνια για να αναζητήσει ενασχόληση σε ένα κορυφαίο ψυχιατρικό νοσοκομείο όπου ξεκίνησαν πρόσφατα να εφαρμόζουν νέα και ανησυχητικά πειράματα στο ανθρώπινο μυαλό. Σε μια παράνομη αποστολή, η Mildred παρουσιάζει τον εαυτό της ως η τέλεια αφοσιωμένη νοσοκόμα, αλλά καθώς αρχίζει να διεισδύει στο σύστημα ψυχικής υγείας και των ανθρώπων που βρίσκονται μέσα σε αυτό, η κομψή εξωτερική εμφάνιση της Mildred διαψεύδεται από την σκοτεινή της πλευρά που σιγοβράζει εδώ και καιρό, αποκαλύπτοντας πως τα αληθινά τέρατα γίνονται, δεν γεννιόνται.

Ozark 

Η ζωή του Jason Bateman is falling apart. Αυτός και η οικογένειά του αναγκάζονται να μετακoμίσουν από το Σικάγο στο Ozark. Ο Jason ανακάλυψε πως ο μακροχρόνιος επιχειρηματικός του σύντροφος είχε εμπλακεί με τα μεξικάνικα καρτέλ ναρκωτικών, στα οποία οφείλει να αποπληρώσει ένα υπερβολικά μεγάλο χρηματικό ποσό. Και έτσι η ζωή του Jason αναποδογυρίζεται, όταν υπόσχεται να αποκαταστήσει την ζημιά δημιουργώντας έναν προορισμό διακοπών στο Ozark ως βιτρίνα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Αλλά όσο ο ίδιος και η υπόλοιπη του οικογένεια εμπλέκεται όλο και περισσότερο στο criminal underworld, η γραμμή μεταξύ καλού και κακού γίνεται όλο και πιο θολή.

Better Call Saul

Πρόκειται για το Breaking Bad Spin-off της AMC. Κυμαίνεται σε ελαφρότερους τόνους από το Breaking Bad, αλλά έχει απίστευτο ρυθμό και βάθος, ισορροπώντας ανάμεσα στην κωμωδία και την αγωνία.  Εστιάζει στο βίο του Saul Goodman (Odenkirk) γνωστός ως Jimmy McGill, ένας άσημος δικηγορίσκος που μετά βίας κατάφερνε να επιβιώσει. Άφραγκος διατηρεί ένα γραφείο λίγων τετραγωνικών στο πίσω μέρος ενός σπα. Πρόκειται για ένα δραστήριο άντρα με φιλοδοξίες , του οποίου η ζωή θα ανατραπεί όταν γνωρίσει τον Walter White . Η περίπλοκη σχέση του Jimmy με τον αδερφό του Chuck (McKean) και η φιλοδοξία του να συμμετάσχει σε μια πραγματική δικηγορική εταιρεία αποτελούν το συναισθηματικό «ρεύμα» των πρώτων επεισοδίων.

Behind Her Eyes

Βασισμένο στο ομώνυμο best-selling βιβλίο της Sarah Pinborough, η σειρά αρχικά αποθανατίζει τη ζωή ως ένα φαινομενικά συμβατικό θρίλερ τριγώνου αγάπης. Με πρωταγωνιστές τον Tom Bateman, την Εva Hewson και την Simona Brown, το ερωτικό αυτό τρίγωνο καταλήγει σε ένα twisty, απροσδόκητο τέλος – το οποίο είναι ασφαλές να πούμε ότι έχει διχάσει θεατές και κριτικούς μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα παράξενο τρίγωνο μεταξύ μίας χωρισμένης μητέρας, η οποία βρίσκεται σε παράνομη σχέση με το νέο αφεντικό της και ψυχίατρο, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσει μία ιδιαίτερη φιλική σχέση με τη σύζυγό του. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, είναι ξεκάθαρο πως το πρωταγωνιστικό ζευγάρι David-Adele έχουν ένα κοινό μυστικό παρελθόν που τους καταδικάζει σε μια εμμονική και σίγουρα όχι φυσιολογική συζυγική σχέση.

The Sinner 

Τρία συναρπαστικά seasons του The Sinner, όπου το κάθε ένα από αυτά επικεντρώνεται σε μια δολοφονία που διαπράχθηκε από έναν απίθανο δράστη σε ακόμη πιο παράξενες περιστάσεις. Το season 1 πρόκειται για μια νεαρή σύζυγο και μητέρα που μαχαιρώνει και σκοτώνει με παροξυσμό έναν άνδρα σε μια παραλία, χωρίς προφανή αιτία και αφορμή και χωρίς αργότερα να θυμάται ότι διέπραξε το έγκλημα. Καταρρέει ηθικά και διανοητικά, ενώ αδυνατεί να θυμηθεί αξιόπιστα οτιδήποτε. Ο αστυνομικός Harry Ambrose που ανέλαβε την υπόθεση δεν πείθεται από την ομολογία της Cora και επιχειρεί να εξιχνιάσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της.