Μου αρέσει πάρα πολύ να χαζεύω φωτογραφίες στο Instagram από στυλάτες γυναίκες και άντρες! Και αυτό γιατί θεωρώ πως το κάθε look που βλέπω με εμπνέει για τα δικά μου outfits!

Έτσι, κάνοντας scroll down στις φωτογραφίες, βρήκα 5 Κύπριους στους οποίους αρέσει πολύ να φτιάχνουν fashionable outfits, κάποιους πιο απλά και κάποιους πιο δημιουργικά, για το φθινόπωρο!

Δες ποιοι είναι εδώ:

1Άγγελος Βιολάρης (Instagram: viola_aggelos)

Instagram.com: @viola_aggelos

Ο Άγγελος με το ιδιαίτερο στυλ του, και συγκεκριμένα συνδυάζοντας ζιβάγκο και chelsea boots, μας έκανε να ανυπομονούμε περισσότερο να έρθει ο χειμώνας. So cozy!

2Σταύρος Γεωργίου (Instagram: stavros_georgiu

Instagram.com: @stavros_georgiu

Ο Σταύρος δημιούργησε ένα απλό, αλλά στυλάτο outfit, συνδυάζοντας, τα αγαπημένα jeans σε πιο σκουρόχρωμους τόνους με oversized sweatshirt από πάνω και φυσικά sneakers! So cool!

3Μιχάλης Θωμά (Instagram: michaliz777)

Instagram.com: @michaliz777

Ο Μιχάλης πολύ σωστά, συνδύασε το μαύρο T-shirt που έχει colorful λεπτομέρειες, με άσπρα sneakers και με ripped jeans στην πιο τέλεια απόχρωση! Love it!

4Παναγιώτης (Instagram: panikk_)

Instagram.com: @panikk_

Ο Παναγιώτης έκανε ένα πολύ ωραίο συνδυασμό με cargo pants (που είναι η μεγαλύτερη τάση για φέτος) και ασορτί πουκάμισο, το οποίο άφησε ανοιχτό για να σπάσει λίγο η μονοχρωμία!

Ολοκλήρωσε το look του με άσπρα sneakers και άσπρο T-shirt και δημιούργησε ένα πολύ-πολύ όμορφο look! So fashionable!

5Αντώνης Αντωνιάδης (Instagram: aandns_)

Instagram.com: @aandns_

Ο Αντώνης φόρεσε το must-item του φθινοπώρου που δεν είναι άλλο από το denim jacket, το οποίο συνδυάζεται με τα πάντα! Κι έτσι δημιούργησε ένα πολύ ωραίο athleisure look με τα άσπρα sneakers και τα μαύρα joggers που επέλεξε!

Κάνε μας κι εσύ tag στις φωτογραφίες σου στο Instagram ή χρησιμοποίησε το hashtag μας #trendscy!