fbpx

Η TOMMY HILFIGER ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ONE PLANET CAPSULE ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΗΣ!

by Trends Team

Η συλλογή έχει δημιουργηθεί από οργανικά και ανακυκλωμένα υλικά που επικοινωνούν  planetpositive μηνύματα, υποστηρίζοντας το φιλόδοξο ταξίδι της Tommy Hilfiger προς τη βιωσιμότητα.

Η Tommy Hilfiger λανσάρει την ανοιξιάτικη συλλογή TOMMY HILFIGER One Planet για άνδρες και γυναίκες, που είναι ειδικά σχεδιασμένη  για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας της Γης και βασίζεται στο φιλόδοξο ταξίδι βιωσιμότητας της Tommy Hilfiger. To ευρύ φάσμα των statement κομματιών από οργανικά ανακυκλωμένα υλικά επικοινωνούν planet-positive μηνύματα, με στόχο να εμπνεύσουν περισσότερες αποφάσεις με γνώμονα τη βιωσιμότητα για τη Διεθνή Ημέρα Γης, αλλά και πέρα από αυτή.

«Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από την Ημέρα της Γης, ώστε να σταματήσουμε για λίγο και να εκτιμήσουμε τη σημασία της» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Έχουμε μόνο έναν πλανήτη και ως brand αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα του να τον προστατεύουμε. Μέσα από την capsule συλλογή ‘One Planet’, ελπίζουμε να εμπνεύσουμε τους υποστηρικτές μας ώστε να προχωρήσουμε μαζί μπροστά με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον. Αυτή είναι η στιγμή να μοιράσουμε αγάπη, αλλά και να επικοινωνήσουμε το μήνυμα της κλιματικής ευαισθητοποίησης σε ότι κι αν κάνουμε».

Στην καμπάνια για τη capsule συλλογή ‘One Planet’ πρωταγωνιστεί η Mogli με καταγωγή από το Βερολίνο, μία αληθινή multi-hyphenate. Η τραγουδίστρια, κινηματογραφίστρια, σχεδιάστρια και ακτιβίστρια υπέρ της προστασίας του πλανήτη, χρησιμοποιεί την προσωπική της πλατφόρμα ώστε να υποστηρίξει έναν πιο ευγενικό τρόπο ζωής, τόσο προς όλους τους ανθρώπους όσο και προς τον ίδιο τον πλανήτη. Φορώντας τη statement λευκή sweatsuit της συλλογής, η Mogli φωτογραφήθηκε από την Jana Gerberding. Για να γιορτάσει το λανσάρισμα της νέας capsule συλλογής η Mogli θα κάνει take over τον official λογαριασμό της Tommy Hilfiger στο Instagram, όπου θα φιλοξενήσει ένα live talk στις 22 Απριλίου 2021 για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας της Γης.

Η συλλογή διαθέτει μία ποικιλία από απαλά sweatpants, hoodies, crewnecks, T-shirts και καθημερινά polos που διαθέτουν τρία μοναδικά Earth Day γραφικά στοιχεία. Τα sweatsuites από ανακυκλωμένα υλικά αναδεικνύουν τον πλανήτη ως μία ενωμένη κοινότητα, καθώς και το μήνυμα ‘The Future is Bright, Together We Succeed.’ Τέλος, τα T-shirts και τα hoodies είναι σχεδιασμένα σε παστέλ αποχρώσεις  που παρουσιάζουν τη χαρακτηριστική κόκκινη, μπλε και λευκή σημαία του brand με την προσθήκη του ανατρεπτικού ‘Spreading Loveσε κόκκινο χρώμα με αφορμή τη συγκεκριμένη ημέρα.


Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet, το tommy.com καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.Από την 1η Ιουλίου 2019, η SARKK ΑΒΕΕ ανέλαβε αποκλειστικός διανομέας και Franchise Partner για το brand CALVIN KLEIN στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία. Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.


Σχετικά με την Tommy Hilfiger

Στο brand portfolio της Tommy Hilfiger, περιλαμβάνονται οι σειρές TOMMY HILFIGER και TOMMY JEANS. Οι συλλογές TOMMY HILFIGER είναι από τις πιο αναγνωρισμένες premium designer lifestyle συλλογές στον κόσμο. Εστιάζουν στον σχεδιασμό και την εμπορία ποιοτικών ειδών ένδυσης και ειδικότερα tailored και sportswear συλλογές για άνδρες, capsule και sportswear συλλογές για γυναίκες, παιδικές συλλογές, συλλογές denim, underwear (εσώρουχα και πιζάμες), υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ. Ακόμα, μέσω επιλεγμένων licensees, η Tommy Hilfiger προσφέρει lifestyle προϊόντα όπως γυαλιά, ρολόγια, αρώματα, μαγιό, κάλτσες, μικρά δερμάτινα είδη, οικιακά προϊόντα και είδη ταξιδιού. Η σειρά TOMMY JEANS αποτελείται από προϊόντα jeanswear καθώς και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες, αξεσουάρ και αρώματα.