fbpx

SKINLAV: Τα εξατομικευμένα καλλυντικά που άλλαξαν ολοκληρωτικά την επιδερμίδα μου!

by Trends Team

Σίγουρα σαν γυναίκα ξέρεις πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην αυτοπεποίθησή σου, η εξωτερική σου εμφάνιση. Θέλεις να νιώθεις και να δείχνεις όμορφη με το μακιγιάζ σου, αλλά και χωρίς αυτό!

Και το μυστικό για να το πετύχεις, είναι φυσικά η καθαρή και λεία επιδερμίδα! Αυτό όμως ξέρεις ότι δεν εξαρτάται μόνο από εσένα, αφού το δέρμα επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Κάποιους μπορείς να τους ελέγξεις, άλλους πάλι όχι.

Αυτό που σίγουρα μπορείς να ελέγξεις, είναι η περιποίηση της επιδερμίδας σου, και πιο συγκεκριμένα, η σωστή και τακτική περιποίηση με τα σωστά προϊόντα!

Την προηγούμενη χρονιά, αντιμετώπισα αρκετά προβλήματα με το δέρμα μου γι’ αυτό έψαξα το θέμα αρκετά. Μετά από μια επίσκεψή μου στη SKINLAV και μια συζήτηση με την Βιοχημικό-Μικροβιολόγο Natalia Γεωργίου – Lavrenova, κατάλαβα πόσο κακό έκανα στην επιδερμίδα μου τόσο καιρό χωρίς να το καταλαβαίνω.

Μετά από 6 μήνες που χρησιμοποιώ τα εξατομικευμένα καλλυντικά, είμαι κατενθουσιασμένη με την αλλαγή στο δέρμα μου. Πλέον νιώθω αυτοπεποίθηση να κυκλοφορώ και χωρίς μακιγιάζ.

Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα SKINLAV:

Η φιλοσοφία της SKINLAV

Η Natalia, έχοντας 17 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων προσωπικής φροντίδας, αποφάσισε πριν 2 χρόνια να δημιουργήσει και να αναπτύξει το δικό της brand με έμφαση στα εξατομικευμένα καλλυντικά προϊόντα.

Έτσι, δημιούργησε την SKINLAV, που είναι σήμερα μια εξουσιοδοτημένη εταιρεία για παραγωγή καλλυντικών με όλα τα πρότυπα του GMP ISO 22716.

Και είναι ίσως η μοναδική εταιρία στην Κύπρο που ετοιμάζει με τόση λεπτομέρεια και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, εξατομικευμένα καλλυντικά βασισμένα στις ανάγκες που έχει η κάθε επιδερμίδα!

Τι εννοούμε εξατομικευμένα καλλυντικά προϊόντα;

Για να κατασκευαστούν τα προϊόντα γίνεται αρχικά διάγνωση του δέρματος, που είναι και το σημαντικότερο βήμα. Μέσα από μια πολυδιάστατη εξέταση αναλύονται παράγοντες του δέρματος όπως: το επίπεδο υγρασίας, η παραγωγή σμήγματος, η ελαστικότητά, το pH, ο αριθμός και το μέγεθος των πόρων και το βάθος των ρυτίδων.

Ανάλογα με το πρόβλημα στο δέρμα και τις ανάγκες της επιδερμίδας, η SKINLAV χρησιμοποιεί συστατικά, τεχνικές επεξεργασίας και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, για να δημιουργήσει τα τέλεια προϊόντα που θα επαναφέρουν το πρόσωπο στην αρχική του μορφή. Τα καλλυντικά θα έχουν τη μυρωδιά που θα επιλέξεις εσύ!

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, θα διαπιστώσεις πως κάποιες “αθώες συνήθειες” επηρεάζουν το δέρμα σου και ίσως πρέπει να τις αλλάξεις σε κάποιο βαθμό. Για παράδειγμα, εμένα προσωπικά ο τρόπος που κοιμάμαι επηρέασε την ελαστικότητα στη δεξιά πλευρά του προσώπου μου!

Τα εξατομικευμένα καλλυντικά της SKINLAV είναι ιδανικά για…

Ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, η SKINLAV θα δημιουργήσει τα κατάλληλα προϊόντα για να σε βοηθήσει! Με συχνή χρήση και σωστή περιποίηση μπορείς:

  • Να μειώσεις την υπερβολική παραγωγή σμήγματος και να εξαλείψεις την ακμή
  • Να αντιμετωπίσεις τα εξανθήματα, τις κοκκινίλες και τη φαγούρα
  • Να μειώσεις τις βαθιές ρυτίδες
  • Να αντιμετωπίσεις το πρήξιμο στα μάτια
  • Να συμβάλεις στην ανανέωση και λείανση της επιδερμίδας και στη σμίκρυνση των διευρυμένων και ορατών πόρων του προσώπου.

Στη δική μου περίπτωση, το πρόβλημα που είχα στο δέρμα, ήταν ότι έβγαζα εσωτερικά σπυράκια (κύστες) στην περιοχή του λαιμού.

Μετά την εξέταση, η Natalia δημιούργησε καλλυντικά προϊόντα βασισμένα στο pH της επιδερμίδας μου. Με αυτό τον τρόπο ηρέμισε το δέρμα μου και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, το πρόσωπό μου ήταν και πάλι καθαρό!

Πώς να τα παραγγείλεις

Αν έχεις την εντύπωση ότι τα εξατομικευμένα καλλυντικά SKINLAV κοστίζουν πολύ περισσότερο από τα προϊόντα που βρίσκεις στα καταστήματα, τότε κάνεις λάθος.

Η τιμή τους είναι πολύ προσιτή. Βέβαια, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας και τα συστατικά που θα χρησιμοποιηθούν, το κόστος των προϊόντων διαφοροποιείται.

Χρειάζονται 8 μέρες για να παραλάβεις τα προϊόντα SKINLAV από τη μέρα που θα κάνεις την εξέταση και θα τα παραγγείλεις.

Κι επειδή, μόλις τα προϊόντα ετοιμαστούν θα σου παραδοθούν αμέσως, τα ενεργά συστατικά που περιέχονται είναι πολύ πιο αποτελεσματικά, σε σχέση με οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης που αγοράζεις έτοιμο από τα καταστήματα, το οποίο υπό κανονικές συνθήκες απαιτεί μήνες για να φτάσει σε ‘σένα.

Εκτός από τα εξατομικευμένα προϊόντα, υπάρχει και η βασική σειρά καλλυντικών προϊόντων SKINLAV, τα οποία διαφοροποιούνται ως προς τον τύπο επιδερμίδας: ξηρή, κανονική ή λιπαρή.

Κλείσε το δικό σου ραντεβού για εξέταση και είμαι σίγουρη θα ενθουσιαστείς με το αποτέλεσμα!

Τηλ. 97 892 910 | e-mail: info@skinlav.com

Ακολούθησε τη SKINLAV στα social media:
Facebook   ||   Instagram